Kopiér dine billeder og videoer til en tjeneste uden for Google

Du kan overføre en kopi af de billeder, videoer, album og beskrivelser, der er gemt på din Google-konto, til en anden tjeneste.

Vigtigt! Billeder og videoer slettes ikke fra din Google-konto, når du har overført dem. Se, hvordan du sletter dine billeder og videoer, sletter en Google-tjeneste fra din konto eller sletter din Google-konto.

Understøttede billed- og videofiltyper

Filtyper, du kan overføre, omfatter:

• Billeder: Filer af typen jpg, .png, .gif, .webp og .avif samt de fleste RAW-filer.
  • Videoer: Filer af typen .mp4, .mov, .m4v, .mpg, mkv, .mod, .mmv, avi, .divx, .tod, .wmv, .asf, .3gp, .3g2, .m2t, .m2ts og .mts.

Du kan ikke overføre billed- og videofiler, der ikke understøttes.

Trin 1: Vælg Google Fotos

Gå til visningen Overfør billeder i Google Takeaway, eller følg vejledningen nedenfor.

1. Gå til kontrolpanelet på din Google-konto.
  2. Under "Google-tjenester, der er brugt for nylig" eller "Andre Google-tjenester" skal du rulle til Fotos og derefter tryk på Overfør data.
  3. Vælg de data, du vil kopiere.
    • Hvis du ikke vil overføre alle fotoalbum, skal du trykke på Alle fotoalbum medtages og derefter fjern markeringen ud for de album, du ikke vil overføre og derefter tryk på OK.
  4. Tryk på Fortsæt.
    • Du skal logge ind på din Google-konto og godkende Takeout.

Trin 2: Vælg, hvor du vil overføre en kopi af dine billeder og videoer

1. Vælg pil ned Down arrow under "Flyt til".
    • Vælg den destination, hvor du vil overføre en kopi af dine billeder og videoer og derefter Fortsæt. Følg vejledningen for at tilknytte din konto og overføre dine billeder og videoer. Du skal logge ind på din konto med destinationstjenesten og godkende Google Takeout.
  2. Tryk på Acceptér og fortsæt for at starte overførslen.

Når dine billeder og videoer er blevet kopieret:

• Du får en mail med et link til at finde billederne og videoerne i den nye tjeneste. Nogle tjenester gemmer muligvis billeder og videoer andre steder.
  • Din Google-konto har ikke længere adgang til den tjeneste, som du har overført dine billeder og videoer til, men den vises muligvis stadig i tjenestens indstillinger.

Tips!

• Synligheden af de billeder og videoer, du har overført, afhænger af dine delingstilladelser i destinationstjenesten.
  • Hvis du overfører dine billeder og videoer igen, oprettes der muligvis en ny kopi, og der kan være dubletter fra din oprindelige overførsel.
  • Hvis du annullerer en anmodning fra Google Takeout, kan der være ventetid, før du kan oprette en ny overførselsanmodning.

Få flere oplysninger om, hvorfor nogle billeder og videoer ikke overføres

Hvis alle dine billeder og videoer ikke overføres, kan det skyldes følgende:

• Nogle billeder og videoer har en filtype, der ikke understøttes.
  • Den konto, du overførte billeder og videoer til, har ikke længere plads.
    • Tip! Overførte billeder og videoer kræver muligvis mere plads end det, der vises i Fotos.
  • Overførslen blev annulleret, før den blev gennemført.
Elementer og data, der ikke overføres

Det er ikke alle billedelementer eller -data, der overføres, bl.a.:

• Mislykkede videoer og ødelagte billeder, der ikke kan vises
  • Indhold i Låst mappe
  • Minder og kreationer, der ikke er gemt
  • Videodele i levende billeder og Live Photos
    • Hvis du vil bevare videodelen i overførslen, kan du gemme dine levende billeder og Live Photos som videoer. Tryk på billedet og derefter Mere Mere og derefter Gem som video
  • Manuelt redigerede metadata, f.eks. kommentarer, der er føjet til et billede
  • Indhold i papirkurven

Kontotyper, der ikke understøtter overførsel af billeder og videoer

Du kan i øjeblikket ikke bruge denne tjeneste med:

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin:

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.