Kopiér dine billeder til en tjeneste uden for Google

Du kan overføre en kopi af billeder, album og beskrivelser, der er gemt på din Google-konto, for at sikkerhedskopiere dem eller bruge dem med en anden tjeneste.

Vigtigt! Billeder slettes ikke fra din Google-konto, når du har overført dem. Se, hvordan du sletter dine billeder, sletter en Google-tjeneste fra din konto eller sletter din Google-konto.

Understøttede billedfiltyper

Blandt de filtyper, der kan overføres, er:

• JPG
  • PNG

Ikke-understøttede billedfiler og videofiler overføres ikke.

Trin 1: Vælg Google Fotos

Gå til visningen Overfør billeder i Google Takeout, eller følg vejledningen nedenfor.

1. Gå til kontrolpanelet for din Google-konto.
  2. Under "Dine Google-tjenester" skal du vælge Billeder efterfulgt af Mere Mere efterfulgt af Overfør data.

Trin 2: Vælg, hvor du vil overføre en kopi af dine billeder

1. Vælg den nedadvendte pil Down arrow under "Leveringsmetode".
  2. Vælg den destination, som du vil overføre en kopi af dine billeder til efterfulgt af Tilknyt konti, og opret eksport.
  3. Følg vejledningen for at tilknytte din konto og overføre dine billeder. Du skal logge ind på
    • Din Google-konto
    • Din konto hos den virksomhed, som du overfører billeder til

Når dine billeder er kopieret:

• Du får en mail med et link til billederne i den nye tjeneste.
  • Din Google-konto har ikke længere adgang til den tjeneste, som du har overført dine billeder til, men den vises muligvis stadig i tjenestens indstillinger. Du kan fjerne din Google-konto, så den ikke vises på din SmugMug- eller Flickr-konto.
  • De billeder, du har overført, angives som private i destinationstjenesten. Du kan opdatere synligheden af dine billeder i destinationstjenesten.
  • Hvis du overfører dine billeder igen, oprettes der en ny kopi af dine billeder, og der kan være dubletter fra din oprindelige overførsel.

Få flere oplysninger om, hvorfor nogle billeder ikke blev overført

Hvis alle dine billeder ikke blev overført, kan det skyldes, at:

• Nogle af billederne har en filtype, der ikke understøttes.
  • Den konto, du overførte billederne til, løb tør for plads.
  • Overførslen blev annulleret, inden den blev fuldført.

Kontotyper, der ikke understøtter billedoverførsler

Du kan i øjeblikket ikke bruge denne tjeneste med:

Billeddata, der ikke overføres

I øjeblikket er det ikke muligt at overføre metadata som f.eks. den placering, hvor et billede blev taget, eller kommentarer, der er føjet til et billede.