Kopiér dine billeder til en tjeneste uden for Google

Du kan overføre en kopi af billeder, album og beskrivelser, der er gemt på din Google-konto, for at sikkerhedskopiere dem eller bruge dem med en anden tjeneste.

Vigtigt! Billeder slettes ikke fra din Google-konto, når du har overført dem. Se, hvordan du sletter dine billeder, sletter en Google-tjeneste fra din konto eller sletter din Google-konto.

Understøttede billedfiltyper

Blandt de filtyper, der kan overføres, er:

• JPG
  • PNG

Ikke-understøttede billedfiler og videofiler overføres ikke.

Trin 1: Vælg Google Fotos

Gå til visningen Overfør billeder i Google Takeaway, eller følg vejledningen nedenfor.

1. Gå til kontrolpanelet for din Google-konto.
  2. Under "Dine Google-tjenester" skal du vælge Billeder og derefter Mere Mere og derefter Overfør data.

Trin 2: Vælg, hvor du vil overføre en kopi af dine billeder

1. Vælg den nedadvendte pil Down arrow under "Leveringsmetode".
  2. Vælg den destination, som du vil overføre en kopi af dine billeder til og derefter Tilknyt konti, og opret eksport.
  3. Følg vejledningen for at tilknytte din konto og overføre dine billeder. Du skal logge ind på:
    • din Google-konto
      Tip! Hvis du også vil overføre lokationsoplysninger for dine billeder, skal du markere afkrydsningsfeltet "Se, hvor billeder og videoer i din Google Fotos-samling blev taget".
    • din konto hos den virksomhed, som du overfører billeder til

Når dine billeder er kopieret:

• Du får en mail med et link til billederne i den nye tjeneste.
  • Din Google-konto har ikke længere adgang til den tjeneste, som du har overført dine billeder til, men den vises muligvis stadig i tjenestens indstillinger. Du kan fjerne din Google-konto, så den ikke vises på din Microsoft- eller Flickr-konto.
  • De billeder, du har overført, angives som private i destinationstjenesten. Du kan opdatere synligheden af dine billeder i destinationstjenesten.
  • Hvis du overfører dine billeder igen, oprettes der en ny kopi af dine billeder, og der kan være dubletter fra din oprindelige overførsel.

Få flere oplysninger om, hvorfor nogle billeder ikke blev overført

Hvis alle dine billeder ikke blev overført, kan det skyldes, at:

• Nogle af billederne har en filtype, der ikke understøttes.
  • Den konto, du overførte billederne til, løb tør for plads.
  • Overførslen blev annulleret, før den blev gennemført.

Kontotyper, der ikke understøtter billedoverførsler

Du kan i øjeblikket ikke bruge denne tjeneste med:

Billeddata, der ikke overføres

Metadata som f.eks. kommentarer, der er føjet til et billede, og lokationsoplysninger, der er redigeret manuelt, overføres i øjeblikket ikke.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.