Log ind via en understøttet browser

Af hensyn til din kontosikkerhed tillader Google kun login via visse browsere. Google kan stoppe logins via browsere, der:

• Ikke understøtter JavaScript, eller hvor JavaScript er deaktiveret
  • Har tilføjet usikre eller ikke-understøttede udvidelser
  • Kontrolleres via softwareautomatisering og ikke af mennesker
  • Er indlejret i en anden app

Trin 1. Brug en understøttet browser

Disse og andre browsere understøtter JavaScript:

• Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Opera
  • Edge

Trin 2. Aktivér JavaScript i Chrome

Hvis du bruger en understøttet browser og stadig ikke kan logge ind, skal du muligvis aktivere JavaScript.
JavaScript er som standard aktiveret på iPhone og iPad.

Aktivér JavaScript i andre browsere

Hvis du bruger en anden understøttet browser end Chrome, skal du gå til browserens supportside for at få vejledning i, hvordan du aktiverer JavaScript. Hvis du ikke er sikker på, om din browser understøtter JavaScript, kan du tjekke browserens supportside.

Løs problemer, når du logger ind

Deaktiver udvidelser i Chrome
Hvis du stadig ikke kan logge ind, skyldes det muligvis, at du har aktiveret usikre eller ikke-understøttede udvidelser. Se, hvordan du deaktiverer udvidelser. Du kan aktivere udvidelser igen, når du er logget ind.
Tip! Hvis du bruger en anden browser, kan du gå til browserens supportside for at finde ud af, hvordan du deaktiverer udvidelser.
Opdater din browser
Visse ældre browserversioner understøttes muligvis ikke. Se, hvordan du opdaterer Google Chrome.
Tip! Hvis du bruger en anden browser, kan du gå til browserens supportside for at finde ud af, hvordan du opdaterer den.
Tjek dine privatlivsindstillinger

Hvis du bruger en anden browser end Chrome og har angivet din browsers privatlivsindstillinger som "Høj" eller "Streng", skal du muligvis føje www.google.com til din browsers liste over tilladte websites.

Gå til din browsers supportside for at finde ud af, hvordan du tjekker dine privatlivsindstillinger.

Kig efter sikkerhedsprogrammer

Hvis du bruger et firewall-, proxy- eller antivirusprogram, skal du deaktivere programmet midlertidigt. Prøv derefter at logge ind på din Google-konto.

Hvis dette løser problemet, har sikkerhedsprogrammet muligvis forhindret dig i at bruge din Google-konto. Hvis du vil benytte programmet med Google-adgang, skal du tjekke programmets supportside for at få kontaktoplysninger.

Hvis du bruger en arbejdscomputer
Forhør dig hos din administrator om sikkerhedsindstillingerne for din virksomhed.

Oplysninger til appudviklere

Hvis du har implementeret "Log ind med Google" ved hjælp af Chromium Embedded Framework, skal du migrere til et mere sikkert alternativ:

Relateret artikel