Tjek, om der allerede findes en konto

Hvis du har forsøgt at logge ind, men ikke kan huske dit brugernavn, kan vi prøve at finde det for dig ved hjælp af de oplysninger, du angav, da du tilmeldte dig.

Gendan dit brugernavn

• Hvis vi finder en konto, der stemmer overens med oplysningerne: Vi beder dig om at bekræfte, at du er ejeren. Besvar eventuelle yderligere spørgsmål, så godt du kan. Få flere oplysninger om gendannelse af en konto, du har mistet adgangen til.
  • Hvis vi ikke kan finde en konto, der stemmer overens med oplysningerne: Vi giver dig besked. Tjek, om der er tastefejl i mailadressen, eller prøv en anden mailadresse eller et andet telefonnummer. Hvis vi stadig ikke kan finde en konto, der stemmer overens med oplysningerne, kan du oprette en ny konto.

Når du er logget ind på din konto, kan du administrere mailadresser.

Fejlmeddelelsen "Kontoen blev ikke fundet" ved login

Hvis du tidligere har oprettet en Google-konto og ikke kan huske det brugernavn eller den mailadresse, du brugte, kan du prøve at gendanne kontoen.

Følg vejledningen i forrige afsnit for at gendanne din konto.

Fejlmeddelelsen "Denne mail er allerede i brug" ved oprettelse

En mailadresse kan ikke bruges til at oprette mere end én Google-konto. Hvis denne mailadresse tilhører dig, er det muligt, at:

• Du allerede har oprettet en Google-konto: Følg vejledningen til kontogendannelse i afsnittet øverst på siden for at få hjælp.
  • Du har knyttet en Google Workspace-besøgssession til denne mailadresse. Hvis du bliver inviteret til at samarbejde om Google Drev-filer som besøgende med din mailadresse og en pinkode, skal du slette denne besøgssession, før du bruger din mailadresse til at oprette en ny konto. Se, hvordan du sletter din besøgssession.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.