Forbliv logget ind på eller ud af din Google-konto

Når du forbliver logget ind på din konto, kan du bruge Google-tjenester, så snart du åbner dem. Du kan f.eks. hurtigt tjekke dine mails i Gmail eller se dine tidligere søgninger i Chrome.

Forbliv logget ind

Hvis Google bliver ved med at logge dig ud, kan du prøve følgende løsninger:

• Sørg for, at cookies er aktiveret. Visse antivirusprogrammer og relateret software sletter muligvis dine cookies.
  • Hvis du har aktiveret cookies, kan du rydde din browsers cache. Bemærk! Hvis du sletter dine cookies, løses problemet muligvis, men denne handling fjerner også dine gemte indstillinger for de websites, du har besøgt.
  • Sørg for at bruge den nyeste version af din browser.
  • Brug en browser som f.eks. Chrome til at huske dine adgangskoder.
  • Hvis du bruger totrinsbekræftelse, kan du tilføje computere, du har tillid til.

Forbliv logget ud

Når du logger ind på din Google-konto, forbliver du logget ind, indtil du logger ud.

Hvis du bruger en offentlig computer eller en anden persons enhed:

1. Brug privat browsing.
  2. Luk alle inkognitovinduer, når du er færdig. Du logges automatisk ud.

Forbliv logget ud af konti, der ikke er fra Google

Med disse tips kan du undgå, at konti, der ikke er fra Google, logger dig ind automatisk.

Log ud på en anden persons enhed

Vigtigt! Hvis din adgangskode er gemt på en anden persons enhed, skal du skifte adgangskode og sørge for, at du er logget ud af den pågældende enhed.. På den måde undgår du, at andre logger ind på din konto.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Sikkerhed i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Administrer enheder i panelet Dine enheder.
  4. Vælg en enhed.
  5. Klik på Fjern.