Få Googles stærkeste kontosikkerhed med programmet Avanceret beskyttelse

Du kan tilmelde dig programmet Avanceret beskyttelse for at få Googles stærkeste kontosikkerhed.

Avanceret beskyttelse anbefales til alle, der er i større risiko for målrettede onlineangreb. Det gælder journalister, aktivister, medarbejdere i politiske kampagner, virksomhedsledere, it-administratorer og andre, hvis Google-konto indeholder værdifulde filer eller følsomme oplysninger.

Sådan fungerer Avanceret beskyttelse

Avanceret beskyttelse forsvarer dig mod målrettede onlineangreb.

Forhindrer uautoriseret adgang til din konto

Avanceret beskyttelse kræver sikkerhedsnøgler ved login for at beskytte dine Google-data, bl.a. mails, dokumenter, kontakter eller andre personlige Google-data. Selv hvis en hacker får fat i dit brugernavn og din adgangskode, kan vedkommende ikke logge ind på din konto uden din sikkerhedsnøgle.

Tip! Sikkerhedsnøglerne skal bruges, første gang du logger ind på en computer, browser eller enhed. Hvis du forbliver logget ind, bliver du muligvis ikke bedt om at bruge din sikkerhedsnøgle, næste gang du logger ind.

Giver ekstra beskyttelse mod skadelige downloads

Avanceret beskyttelse udfører ekstra tjek af downloads. Når du downloader en fil, der kan være skadelig, får du besked om det, eller downloaden blokeres. Kun apps fra bekræftede butikker er tilladt på din Android-telefon.

Beskytter dine personlige oplysninger

For at forhindre uautoriseret adgang giver Avanceret beskyttelse kun Google-apps og bekræftede tredjepartsapps adgang til dataene på din Google-konto, og kun med din tilladelse.

Avanceret beskyttelse forhindrer også hackere i at få adgang til din konto ved at udgive sig for at være dig: Hvis nogen forsøger at gendanne din konto, kræver Avanceret beskyttelse ekstra trin for at bekræfte din identitet.

Aktivér Avanceret beskyttelse

Du kan aktivere Avanceret beskyttelse med det samme ved hjælp af den indbyggede sikkerhedsnøgle i en kvalificeret telefon. Hvis du ikke har en kvalificeret telefon, skal du først købe dine sikkerhedsnøgler og derefter tilmelde dig Avanceret beskyttelse.

Med telefonens indbyggede sikkerhedsnøgle

Hvis du har en smartphone med Android 7.0 eller nyere, kan du bruge den indbyggede sikkerhedsnøgle til at aktivere Avanceret beskyttelse.

Vigtigt! Hvis du tilmelder dig Avanceret beskyttelse, skal du ikke ændre din adgangskode eller fjerne din telefon fra listen over godkendte enheder, før du har føjet mindst én alternativ sikkerhedsnøgle til din Google-konto. Ellers risikerer du at blive låst ude af din konto.

Konfigurer din telefons indbyggede sikkerhedsnøgle

Vigtigt! Du kan kun have én indbygget sikkerhedsnøgle på din konto. Hvis du har mere end én kvalificeret telefon, skal du vælge en. Du kan til enhver tid skifte til en anden kvalificeret telefon.
  1. Aktivér totrinsbekræftelse, og vælg dit andet trin til bekræftelse.
    • Hvis du allerede bruger totrinsbekræftelse, kan du gå til næste trin.
  2. Gå til myaccount.google.com/security på din Android-telefon.
  3. Vælg Adgangsnøgler og sikkerhedsnøgler under "Sådan logger du ind på Google". Du skal muligvis logge ind.
  4. Tryk på Tilføj sikkerhedsnøgle nederst til venstre.
  5. Vælg din Android-telefon og derefter Tilføj. Du får vist en bekræftelse på, at din telefon er tilføjet som sikkerhedsnøgle.

Tilmeld dig Avanceret beskyttelse

1. Sørg for at logge ind på din Google-konto i Chrome på din computer, Chromebook, iPhone eller iPad.
  2. Hvis du har mere end én kvalificeret Android-telefon, skal du vælge den, som du vil tilmelde Avanceret beskyttelse.
  3. Tilmeld dig Avanceret beskyttelse ved at følge vejledningen på skærmen.
  4. Tilføj eller køb en ekstra reservenøgle.

Med to sikkerhedsnøgler, du har købt

Når du har modtaget dine sikkerhedsnøgler, kan du tilmelde dig Avanceret beskyttelse. Vi anbefaler, at du køber to nøgler, en hovednøgle samt en reservenøgle, som du kan gemme et sikkert sted.

1. Køb sikkerhedsnøgler, der er kompatible med de enheder, du bruger.
  2. Aktivér totrinsbekræftelse, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Aktivér Avanceret beskyttelse ved at følge vejledningen på skærmen.
Tip! Hvis du vil bruge sikkerhedsnøgler med en iPhone eller iPad, skal du downloade appen Google Smart Lock, så du kan bruge din sikkerhedsnøgle til at logge ind på din Google-konto på din iPhone eller iPad.

Få svar på ofte stillede spørgsmål

Få flere oplysninger om Avanceret beskyttelse, f.eks. hvordan programmet fungerer, og hvordan du løser problemer.

Find ud af, om Avanceret beskyttelse passer til dine behov

Avanceret beskyttelse er Googles stærkeste kontobeskyttelse, som medfører visse begrænsninger på din konto:

• Du skal bruge din sikkerhedsnøgle for at logge ind på en ny enhed.
  • Du kan bruge Gmail til at læse dine mails. Du kan også oprette en kode for at bruge iOS-appen Mail sammen med din Google-konto.
  • Du kan ikke bruge din Google-konto sammen med visse apps og tjenester, der kræver adgang til følsomme oplysninger som f.eks. dine mails og Google Drev. På den måde kan hackere ikke få adgang til dine personlige Google-data. Du kan oprette en midlertidig kode til at give Apples Mail-, Kontakter- og Kalender-apps adgang til din Gmail-konto og andre data på din Google-konto.
  • Hvis du mister adgangen til din konto, kræver kontogendannelsen yderligere trin.

Beskyt din konto uden Avanceret beskyttelse

Hvis Avanceret beskyttelse ikke er det rigtige for dig, eller du ikke har modtage dine sikkerhedsnøgler endnu, kan du stadig gøre noget for at øge sikkerheden på din konto.