Tips for å utføre trinnene for kontogjenoppretting

Hvis du ikke kan logge på, kan du følge disse trinnene for å prøve å få tilgang til Google-kontoen din igjen:

1. Gå til siden for kontogjenoppretting.
  2. Bruk så mange av tipsene nedenfor som mulig når du følger trinnene.

Tips: Det er ikke sikkert at du finner alle spørsmålene som er beskrevet her.

Hvis du allerede har prøvd å gjenopprette kontoen din og fikk meldingen «Google kunne ikke bekrefte at denne kontoen tilhører deg», kan du prøve på nytt.

Svar på så mange spørsmål som mulig

Prøv å ikke hoppe over spørsmål. Hvis du er usikker på et svar, bør du gjette så godt du kan, i stedet for å gå videre til et annet spørsmål. Selv om du gjetter feil, blir du ikke kastet ut fra prosessen.

Bruk en kjent enhet og et kjent sted

Hvis det er mulig, bør du

• bruke en datamaskin, en telefon eller et nettbrett du ofte logger på med
  • bruke nettleseren du vanligvis bruker (for eksempel Chrome eller Safari)
  • være på et sted du ofte logger på fra, for eksempel hjemme eller på jobb

Vær nøyaktig med passord

Detaljer er viktig, så unngå skrivefeil, og vær oppmerksom på store og små bokstaver.

Passord

Hvis du blir bedt om å oppgi det forrige passordet du husker, bør du oppgi det nyeste du kommer på.

• Hvis du ikke husker det siste passordet ditt: Bruk et tidligere passord du husker. Jo nyere passordet er, desto bedre.
  • Hvis du ikke er sikker på noen tidligere passord: Gjett så godt du kan.

Oppgi en e-postadresse som er knyttet til kontoen din

Hvis du blir bedt om å oppgi en e-postadresse du kan sjekke nå, oppgir du en adresse du har lagt til i kontoen. Her er noen eksempler:

• En gjenopprettingsadresse brukes til å hjelpe deg med å få tilgang til kontoen igjen, og det er den vi sender sikkerhetsvarsler til.
  • En alternativ e-postadresse er en adresse du kan bruke for å logge på.
  • En e-postadresse for kontakt er der du mottar informasjon om de fleste Google-tjenestene du bruker.

Se etter en melding i søppelpostmappen din

Viktig: Google ber aldri om passordet ditt eller bekreftelseskoder via e-post, telefonanrop eller meldinger. Skriv bare inn passordet ditt eller bekreftelseskoder på accounts.google.com.

Hvis du forventer en e-post fra teamet vårt, men ikke finner den, bør du se etter en e-post med emnet «Henvendelsen din til Google Brukerstøtte» i søppelpostmappen din.

Får du fortsatt ikke tilgang? Det kan være lurt å opprette en ny Google-konto. Når du gjør det, kan du følge disse trinnene for å unngå å bli låst ute av Google-kontoen.