Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Vi takker på forhånd for din tålmodighed. Det kan tage længere tid end normalt at komme i kontakt med os. Du kan få yderligere support i Hjælp

Tips til gendannelse af konto

Hvis du ikke kan logge ind, kan du følge denne vejledning. Dette øger din chance for at få adgang til Google-kontoen igen.

1.  Gå til siden om kontogendannelse.
  2. Brug så mange af nedenstående tips, du kan, mens du gennemgår vejledningen. Nogle spørgsmål er muligvis ikke beskrevet her.

Hvis du allerede har prøvet at gendanne din konto og fik meddelelsen "Google kunne ikke bekræfte, at denne konto tilhører dig", kan du prøve igen.

Besvar så mange spørgsmål som muligt

Undgå at springe spørgsmål over. Hvis du ikke er sikker på et svar, er det bedre at give dit bedste bud end at gå videre til et andet spørgsmål.

Brug en kendt enhed eller placering

Om muligt:

• Brug en computer, mobiltelefon eller tablet, som du ofte logger ind på
  • Brug den samme browser (f.eks. Chrome eller Safari), som du normalt bruger
  • Vær på et sted, hvor du normalt logger ind, f.eks. hjemme eller på arbejdet

Vær nøjagtig med adgangskoder og svar på sikkerhedsspørgsmål

Detaljer er vigtige, så undgå stavefejl, og vær opmærksom på store og små bogstaver.

Adgangskoder

Angiv den nyeste adgangskode, du kan komme i tanke om, hvis du bliver bedt om det.

• Hvis du ikke kan huske din seneste adgangskode: Brug en tidligere adgangskode, som du kan huske. Jo nyere, desto bedre.
  • Hvis du ikke med sikkerhed kan huske nogen tidligere adgangskoder: Giv dit bedste bud.

Svar på sikkerhedsspørgsmål

Hvis du bliver stillet et sikkerhedsspørgsmål, og følgende sker:

• Du kan ikke huske svaret: Giv dit bedste bud.
  • Du kender svaret, men kontoen blev ikke gendannet i første forsøg: Overvej en anden variant af svaret. Prøv for eksempel "KBH" i stedet for "København" eller "Sofie" i stedet for "Anne-Sofie".

Angiv en mailadresse, der er knyttet til din konto

Hvis du bliver bedt om at angive en mailadresse, som du kan tjekke nu, skal du angive en, som du har føjet til din konto. Her er nogle eksempler:

• En mailadresse til gendannelse hjælper dig med at komme ind igen. Det er også den adresse, vi sender sikkerhedsnotifikationer til.
  • En alternativ mailadresse er en adresse, du kan bruge til at logge ind.
  • En kontaktmailadresse er en adresse, hvor du modtager oplysninger om de fleste af de Google-tjenester, du bruger.

Tilføj nyttige oplysninger

Hvis du bliver spurgt, hvorfor du ikke kan få adgang til din konto, skal du svare så fyldestgørende som muligt.

Et par eksempler kunne være:

• Du er ude at rejse.
  • Du får en bestemt fejlmeddelelse.
  • Du mener, at din konto er blevet kompromitteret på grund af malware eller en anden årsag.
  • Du skiftede adgangskode i sidste uge og kan ikke huske den.

Hvis din beskrivelse stemmer overens med vores oplysninger, kan det hjælpe din sag.

Tjek, om du har fået en mail i din spammappe

Vigtigt! Google beder aldrig om din adgangskode via mail, telefonopkald eller beskeder. Du skal kun angive din adgangskode på accounts.google.com.

Hvis du mod forventning ikke kan finde en mail fra vores team i din indbakke, kan du tjekke, om der ligger en mail med titlen "Din forespørgsel til Google Support" i din spammappe.

Har du stadig ikke adgang? Du kan eventuelt oprette en ny Google-konto.