Tilien estäminen ja estojen kumoaminen

Ei-toivotut käyttäjät voi estää tietyissä Google-tuotteissa, kuten Google+:ssa tai Hangoutsissa. Esto on voimassa, kun nämä käyttäjät ovat kirjautuneina Google-tileilleen.

Tilin estäminen

Käyttäjätilin voi estää seuraavilla tavoilla tuotteesta riippuen:

Käyttäjätilin estäminen Google+:ssa

Kun estät käyttäjän Google+:ssa, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Lue lisää käyttäjien estämisestä Google+:ssa.

Tilin estäminen Hangoutsissa

Kun estät käyttäjän Hangoutsissa, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Estot eivät ole voimassa Hangouts On Airissa. Lue lisää käyttäjien estämisestä Hangoutsissa.

Käyttäjätilin estäminen Google Kuvissa

Kun estät käyttäjän Google Kuvissa, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Lue lisää käyttäjien estämisestä Google Kuvissa.

Käyttäjätilin estäminen Google Mapsissa

Kun estät käyttäjän Google Mapsissa, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Huom. Voit estää käyttäjän Google Mapsissa vain mobiililaitteella.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Napauta vasemman yläkulman valikkoa Valikko.
  3. Valitse Sijainnin jakaminen.
  4. Valitse henkilö, jolle jaat sisältöä.
  5. Valitse Lisää Lisääja sitten Estä ja sitten Estä.
Tilin estäminen YouTubessa

Kun estät käyttäjän YouTubessa kanavan tai live-chatin kautta, häntä ei estetä muissa tällä sivulla mainituissa palveluissa.

Lue lisää käyttäjien estämisestä YouTubessa kanavien kautta tai live-chatin kautta.

Kun estät YouTube-kontaktin, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Lue lisää YouTube-kontaktin estämisestä.

Tilin estäminen Tezissä

Kun estät käyttäjän Tezissä, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Lue lisää käyttäjien estämisestä Tezissä.

Estettyjen tilien tarkastaminen ja eston kumoaminen

1. Siirry Google-tilisi Estetyt käyttäjät ‑osioon. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  2. Näet luettelon tileistä, jotka olet estänyt Googlen eri tuotteissa.
  3. Voit kumota eston valitsemalla käyttäjän nimen vierestä Poista Poista

Huom. Estettyjen käyttäjien luettelo ei sisällä

• YouTube-kanavien tai ‑live-chatin kautta estettyjä tilejä
  • estettyjä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita.

Sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron estäminen

Joissakin Googlen tuotteissa voit estää sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Voit esimerkiksi

Tällaiset estot, jotka eivät kohdistu käyttäjätiliin, eivät näy Google-tilin Estetyt käyttäjät ‑osiossa. Ne eivät myöskään ole voimassa muissa Google-tuotteissa.