Tilien estäminen ja estojen kumoaminen

Ei-toivotut käyttäjät voi estää tietyissä Google-tuotteissa, kuten Hangoutsissa ja Kuvissa. Esto on voimassa, kun nämä käyttäjät ovat kirjautuneina Google-tileilleen.

Käyttäjätilin voi estää seuraavilla tavoilla tuotteesta riippuen:

Tilin estäminen Hangoutsissa

Kun estät käyttäjän Hangoutsissa, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Estot eivät ole voimassa Hangouts On Airissa. Katso, kuinka voit estää käyttäjiä Hangoutsissa.

Käyttäjätilin estäminen Google Kuvissa

Kun estät käyttäjän Google Kuvissa, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Lue lisää käyttäjien estämisestä Google Kuvissa.

Käyttäjätilin estäminen Google Mapsissa

Käyttäjäprofiilin estäminen

Voit estää mobiililaitteella tiettyä henkilöä löytämästä profiiliasi Mapsista. Google Maps ei kerro hänelle, että estit hänet. Kun estät käyttäjäprofiilin Google Mapsissa, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Tärkeää: Estämäsi ihmiset saattavat silti löytää lisäämäsi sisällön Google Mapsista, mutta he eivät löydä sitä profiilistasi. Jos estetty käyttäjä ei ole kirjautuneena estämällesi tilille, hän voi löytää lisäämäsi sisällön.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Siirry käyttäjäprofiiliin, jonka haluat estää. Käyttäjäprofiilin voit löytää:
    • käyttäjän kirjoittaman postauksen tai arvostelun yläreunasta
    • seurataan-välilehdeltä, jos seuraat häntä
    • seuraajat-välilehdeltä, jos hän seuraa sinua
    • sinulle-osiosta käyttäjän profiilikuvaa napauttamalla
  3. Valitse henkilön nimen vierestä Lisää Lisääja sitten Estä käyttäjä.

Vinkki: Jos seuraat henkilöä, mutta et enää halua nähdä hänen sisältöään, voit lopettaa hänen seuraamisensa estämisen sijaan.

Sijaintipyynnön estäminen

Kun estät sijaintipyynnön Google Mapsissa, henkilön tili estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Lue lisää sijaintidatan jakamisesta ja sijaintipyyntöjen estämisestä Google Mapsissa.

Tilin estäminen YouTubessa

Kun estät käyttäjän YouTubessa kanavan tai live-chatin kautta, häntä ei estetä muissa tällä sivulla mainituissa palveluissa.

Lue lisää käyttäjien estämisestä YouTubessa kanavien kautta tai live-chatin kautta.

Kun estät YouTube-kontaktin, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Lue lisää YouTube-kontaktin estämisestä.

Tilin estäminen Intian Google Paylla

Kun estät käyttäjän Intian Google Payssa, hänet estetään myös muissa Tilin estäminen ‑kohdassa mainituissa palveluissa.

Lue lisää käyttäjän estämisestä Intian Google Payssa.

Estettyjen tilien tarkastelu ja eston kumoaminen

1. Klikkaa tietokoneella profiilikuvaasi oikeassa yläreunassa ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  2. Valitse vasemmasta navigaatiopaneelista Ihmiset ja jakaminen.
  3. Valitse Yhteystiedot-kohdasta Estetyt.
  4. Näet luettelon tileistä, jotka olet estänyt Googlen eri tuotteissa. Voit kumota eston valitsemalla käyttäjän nimen vierestä Poista Poista

Huom. Estettyjen käyttäjien lista ei sisällä

• YouTube-kanavien tai ‑live-chatin kautta estettyjä tilejä
  • estettyjä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita.

Sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron estäminen

Joissakin Googlen tuotteissa voit estää sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Voit esimerkiksi

Tällaiset käyttäjätileihin kohdistumattomat estot eivät näy Google-tilin Estetyt käyttäjät ‑osiossa. Ne eivät myöskään ole voimassa muissa Google-tuotteissa.