Bloker andre brugeres konti, eller fjern blokeringen

Du kan undgå uønskede interaktioner ved at blokere andre brugere i visse Google-produkter som f.eks. Google Chat og Fotos. Når du blokerer, blokerer du en bestemt Google-konto.

Hvis du vil blokere en anden brugers konto, skal du bruge handlingen "Bloker" i ét af disse produkter.

Brug Google Chat til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Google Chat (chat.google.com), blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer brugere i Google Chat.

Brug Google Fotos til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Google Fotos, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer brugere i Google Fotos.

Brug Google Maps til at blokere en konto

Bloker en brugerprofil

Du kan bruge en mobilenhed til at blokere en person, så vedkommende ikke kan finde din profil i Maps. Google Maps underretter ikke brugeren om blokeringen. Hvis du blokerer en brugerprofil i Google Maps, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Vigtigt! De brugere, du blokerer, kan muligvis stadig finde dine bidrag i Google Maps, men de kan ikke se dem på din profil. Hvis en blokeret bruger ikke er logget ind på den konto, du har blokeret, kan vedkommende desuden også finde dine bidrag.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Gå til den brugerprofil, du vil blokere. Du kan finde brugerprofiler følgende steder:
    • Øverst i et opslag eller en anmeldelse, der er oprettet af den pågældende bruger.
    • På fanen "Følger", hvis du følger vedkommende.
    • På fanen "Følgere", hvis vedkommende følger dig.
    • I sektionen "Til dig". Tryk på brugerens profilbillede.
  3. Ud for brugerens navn skal du trykke på Mere Mere og derefter Bloker bruger.

Tip! Hvis du følger en bruger og ikke længere vil se vedkommendes indhold, kan du vælge at stoppe med at følge brugeren fremfor at blokere vedkommende.

Bloker en lokationsanmodning

Hvis du blokerer en lokationsanmodning i Google Maps, blokeres den pågældende brugers konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du deler lokationsdata og blokerer lokationsanmodninger i Google Maps.

Brug YouTube til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger på YouTube, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Du kan blokere en bruger på YouTube via livechat eller via din notifikationsindbakke, hvis vedkommende har omtalt din kanal eller har delt dit indhold via et opslag.

Brug Google Pay India til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Google Pay India, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer en bruger i Google Pay India.

Brug Drev til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Google Drev på en computer, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer brugere i Drev.

Brug Lydoptager til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Lydoptager, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer brugere i Lydoptager.

Brug Meet til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Meet, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer brugere i Meet.

Find blokerede konti, eller fjern blokeringen af en bruger

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger og derefter Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Personer og deling øverst.
  3. Tryk på Blokeret under "Kontakter".
  4. Her kan du finde en liste over de konti, du har blokeret i Googles produkter. Hvis du vil fjerne blokeringen af en person, skal du vælge Fjern Fjern ud for personens navn.

Tip! Listen "Blokerede brugere" omfatter ikke følgende:

• Konti, der er blokeret via YouTube-kanaler eller livechat.
  • Blokerede mailadresser.
  • Telefonnumre, du har blokeret via opkaldsappen i Android

Bloker en mailadresse eller et telefonnummer

Ud over at blokere en brugers Google-konto kan du også vælge at blokere en persons telefonnummer eller mailadresse. Disse blokeringer blokerer ikke brugere i alle Google-produkter, der er angivet på denne side. Du kan f.eks.:

Mailadresser, der er blokeret i Gmail, og telefonnumre, der er blokeret i din opkaldsapp, vises ikke i sektionen "Blokerede brugere" på din konto. Blokeringerne gælder heller ikke for alle Google-produkter.

Telefonnumre, der er blokeret i Google Fi, Google Voice eller Google Meet, vises i sektionen "Blokerede brugere" på din konto. Blokeringerne træder i kraft for Google Fi, Google Voice og Google Meet, men ikke for andre Google-produkter.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.