Bloker eller fjern blokeringen af andre personers konti

Du kan undgå uønskede interaktioner ved at blokere andre brugere i visse Google-produkter som f.eks. Google+ og Hangouts. Blokering træder i kraft, når de pågældende personer er logget ind på deres Google-konti.

Sådan blokerer du en konto

Hvis du vil blokere en anden persons konto, skal du bruge handlingen "bloker" i ét af disse produkter.

Brug Google+ til at blokere en konto

Når du blokerer en person i Google+, blokeres den pågældende persons konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Få flere oplysninger om blokering af brugere i Google+.

Brug Hangouts til at blokere en konto

Når du blokerer en person i Hangouts, blokeres den pågældende persons konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Blokeringer gælder ikke for Hangouts On Air. Få flere oplysninger om blokering af brugere i Hangouts.

Brug Google Fotos til at blokere en konto

Når du blokerer en person i Google Fotos, blokeres den pågældende persons konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Få flere oplysninger om blokering af brugere i Google Fotos.

Brug Google Maps til at blokere en konto

Når du blokerer en anden bruger i Google Maps, blokeres vedkommendes konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Bemærk! Du kan kun blokere via Google Maps på en mobilenhed.

1. Åbn appen Google Maps Google Maps.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Placeringsdeling.
  4. Tryk på en bruger, du deler med.
  5. Tryk på Mere Mereog dernæst Bloker og dernæst Bloker.
Brug YouTube til at blokere en konto

Når du blokerer en person på YouTube via vedkommendes kanal eller en livechat, blokeres vedkommendes konto ikke i andre produkter.

Se, hvordan du blokerer brugere på YouTube via kanaler og via livechat.

Når du blokerer en kontaktperson på YouTube, blokeres vedkommendes konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Se, hvordan du blokerer en kontaktperson på YouTube.

Brug Tez til at blokere en konto

Når du blokerer en person i Tez, blokeres vedkommendes konto også i alle de andre produkter, der er angivet under "Sådan blokerer du en konto".

Se, hvordan du blokerer en bruger i Tez.

Se blokerede konti, eller fjern blokeringen af en bruger

1. Gå til sektionen Blokerede brugere på din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Her kan du se en liste over de konti, du har blokeret i Googles produkter.
  3. Ud for navnet på en bruger kan du fjerne blokeringen af vedkommende ved at vælge Fjern Fjern

Bemærk! Listen "Blokerede brugere" omfatter ikke:

• Konti, der er blokerede via YouTube-kanaler eller livechat
  • Blokerede mailadresser eller telefonnumre

Bloker en mailadresse eller et telefonnummer

I nogle Google-produkter kan du blokere en mailadresse eller et telefonnummer. Du kan for eksempel:

Blokeringer som disse, der ikke omfatter en hel konto, vises ikke i sektionen Blokerede brugere på din Google-konto. De gælder heller ikke for Google-produkter.