Bloker eller fjern blokeringen af andre brugeres konti

Du kan undgå uønskede interaktioner ved at blokere andre brugere i visse Google-produkter som f.eks. Hangouts og Fotos. Blokering træder i kraft, når de pågældende brugere er logget ind på deres Google-konti.

Hvis du vil blokere en anden brugers konto, skal du bruge handlingen "Bloker" i ét af disse produkter.

Brug Hangouts til at blokere en konto

Når du blokerer en person i Hangouts, blokeres den pågældende persons konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Blokeringer gælder ikke for Hangouts On Air. Få flere oplysninger om blokering af brugere i Hangouts.

Brug Google Fotos til at blokere en konto

Når du blokerer en person i Google Fotos, blokeres den pågældende persons konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Få flere oplysninger om blokering af brugere i Google Fotos.

Brug Google Maps til at blokere en konto

Når du blokerer en anden bruger i Google Maps, blokeres vedkommendes konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Bemærk! Du kan kun blokere via Google Maps på en mobilenhed.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Placeringsdeling.
  4. Tryk på en bruger, du deler med.
  5. Tryk på Mere Mereog derefter Bloker og derefter Bloker.
Brug YouTube til at blokere en konto

Når du blokerer en person på YouTube via vedkommendes kanal eller en livechat, blokeres vedkommendes konto ikke i andre produkter.

Få flere oplysninger om blokering af brugere på YouTube via kanaler og via livechat.

Når du blokerer en kontakt på YouTube, blokeres vedkommendes konto også i alle de andre produkter, der er anført under "Sådan blokerer du en konto".

Få flere oplysninger om blokering af kontakter på YouTube.

Brug Google Pay i Indien til at blokere en konto

Når du blokerer en anden bruger i Google Pay i Indien, blokeres vedkommendes konto også i alle de andre produkter, der er angivet under "Sådan blokerer du en konto".

Få flere oplysninger om blokering af brugere i Google Pay i Indien.

Se blokerede konti, eller fjern blokeringen af en bruger

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Personer og deling i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Blokeret i i panelet Kontakter.
  4. Her kan du se en liste over de konti, du har blokeret i Googles produkter. Hvis du vil fjerne blokeringen af en person, skal du vælge Fjern Fjern ud for personens navn.

Bemærk! Listen "Blokerede brugere" omfatter ikke:

• Konti, der er blokerede via YouTube-kanaler eller livechat
  • Blokerede mailadresser eller telefonnumre

Bloker en mailadresse eller et telefonnummer

I nogle Google-produkter kan du blokere en mailadresse eller et telefonnummer. Du kan for eksempel:

Blokeringer som disse, der ikke omfatter en hel konto, vises ikke i sektionen Blokerede brugere på din Google-konto. De gælder heller ikke for alle Google-produkter.