Bloker andre brugeres konti, eller fjern blokeringen

Du kan undgå uønskede interaktioner ved at blokere andre brugere i visse Google-produkter som f.eks. Hangouts og Fotos. Når du blokerer, blokerer du en bestemt Google-konto.

Hvis du vil blokere en anden brugers konto, skal du bruge handlingen "Bloker" i ét af disse produkter.

Brug den klassiske version af Hangouts til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i den klassiske version af Hangouts (hangouts.google.com), blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Blokeringer gælder ikke for Hangouts On Air. Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer brugere i Hangouts.

Brug Google Chat til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Google Chat (chat.google.com), blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer brugere i Google Chat.

Brug Google Fotos til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Google Fotos, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer brugere i Google Fotos.

Brug Google Maps til at blokere en konto

Bloker en brugerprofil

Du kan bruge en mobilenhed til at blokere en person, så vedkommende ikke kan finde din profil i Maps. Google Maps underretter ikke brugeren om blokeringen. Hvis du blokerer en brugerprofil i Google Maps, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Vigtigt! De brugere, du blokerer, kan muligvis stadig finde dine bidrag i Google Maps, men de kan ikke se dem på din profil. Hvis en blokeret bruger ikke er logget ind på den konto, du har blokeret, kan vedkommende desuden også finde dine bidrag.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Gå til den brugerprofil, du vil blokere. Du kan finde brugerprofiler følgende steder:
    • Øverst i et indlæg eller en anmeldelse, der er oprettet af den pågældende bruger.
    • På fanen "Følger", hvis du følger vedkommende
    • På fanen "Følgere", hvis vedkommende følger dig.
    • I sektionen "Til dig". Tryk på personens profilbillede.
  3. Ud for brugerens navn skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Bloker bruger.

Tip! Hvis du følger en person og ikke længere vil se vedkommendes indhold, kan du vælge at stoppe med at følge personen fremfor at blokere vedkommende.

Bloker en placeringsanmodning

Hvis du blokerer en placeringsanmodning i Google Maps, blokeres den pågældende brugers konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du deler steddata og blokerer placeringsanmodninger i Google Maps.

Brug YouTube til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger på YouTube, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Du kan blokere en person på YouTube via livechat eller via din notifikationsindbakke, hvis vedkommende har omtalt din kanal eller har delt dit indhold via et indlæg.

Tip! Du skal have mindst 1.000 abonnenter for at bruge @omtale eller dele indhold via et indlæg.

Brug Google Pay India til at blokere en konto

Hvis du blokerer en bruger i Google Pay India, blokeres vedkommendes konto i alle de produkter, der er angivet på denne side.

Se, hvordan du blokerer en bruger i Google Pay India.

Find blokerede konti, eller fjern blokeringen af en bruger

1. Øverst til højre på din computerskærm skal du klikke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Administrer din Google-konto.
  2. Klik på Personer og deling.
  3. Klik på Blokeret i sektionen "Kontakter".
  4. Her kan du finde en liste over de konti, du har blokeret i Googles produkter. Hvis du vil fjerne blokeringen af en person, skal du vælge Fjern Fjern ud for personens navn.

Tip! Listen "Blokerede brugere" omfatter ikke følgende:

• Konti, der er blokeret via YouTube-kanaler eller livechat.
  • Blokerede mailadresser.
  • Telefonnumre, du har blokeret via opkaldsappen på din Android-telefon eller iPhone.

Bloker en mailadresse eller et telefonnummer

Ud over at blokere en brugers Google-konto kan du også vælge at blokere en persons telefonnummer eller mailadresse. Disse blokeringer blokerer ikke brugere i alle Google-produkter, der er angivet på denne side. Du kan for eksempel:

Mailadresser, der er blokeret i Gmail, og telefonnumre, der er blokeret i din opkaldsapp, vises ikke i sektionen "Blokerede brugere" på din konto. Blokeringerne gælder heller ikke for alle Google-produkter.

Telefonnumre, der er blokeret i Google Fi eller Google Voice, vises i sektionen "Blokerede brugere" på din konto.Blokeringerne gælder for Google Fi og Google Voice, men ikke for andre Google-produkter.