Evästeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Jos haluat käyttää Google-tiliäsi selaimessa (kuten Chromessa tai Safarissa), ota evästeet käyttöön, jos et ole vielä tehnyt niin.

Tärkeää: Jos saat ilmoituksen, jonka mukaan evästeet on poistettu käytöstä, sinun täytyy ottaa evästeet käyttöön, ennen kuin voit käyttää tiliäsi.

Evästeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Chrome-sovelluksessa

Evästeet ovat käytössä automaattisesti, eikä niitä voi poistaa käytöstä. Lue lisää evästeiden tyhjentämisestä.

Safari-sovelluksessa

1. Ota evästeet käyttöön tai poista ne käytöstä noudattamalla ohjeita.
  2. Odota viisi minuuttia ja avaa Safari-sovellus.

Muissa selainsovelluksissa

Saat ohjeita selaimesi tukisivustolta.

Evästeiden hyödyt

Evästeet ovat käyttämiesi sivustojen luomia tiedostoja. Ne parantavat käyttökokemustasi tallentamalla selaustietoja. Evästeiden avulla sivustot voivat

• pitää sinut kirjautuneena sisään
  • tallentaa asetuksesi
  • tarjota sinulle paikallista sisältöä.

Me käytämme evästeitä palvelujemme parantamiseen. Saat lisätietoja tutustumalla tietosuojakäytäntöömme.

Ongelmien korjaaminen

Jos et voi käyttää Google-tiliäsi ja saat ilmoituksen, jonka mukaan evästeet eivät ole käytössä:

1. Ota evästeet käyttöön yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Jos näet yhä virheilmoituksen, kokeile alla olevia keinoja. Yritä kirjautua sisään kunkin kohdan jälkeen.