Evästeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Jos haluat käyttää Google-tiliäsi selaimessa (kuten Chromessa tai Safarissa), ota evästeet käyttöön, jos et ole vielä tehnyt niin.

Tärkeää: Jos saat ilmoituksen, jonka mukaan evästeet on poistettu käytöstä, sinun täytyy ottaa evästeet käyttöön, ennen kuin voit käyttää tiliäsi.

Evästeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Chrome-sovelluksessa

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Evästeet.
  4. Ota Evästeet käyttöön tai poista ne käytöstä.

Lue lisää Chromen muiden evästeasetusten muokkaamisesta.

Muissa selainsovelluksissa

Saat ohjeita selaimesi tukisivustolta.

Evästeiden hyödyt

Evästeet ovat käyttämiesi sivustojen luomia tiedostoja. Ne parantavat käyttökokemustasi tallentamalla selaustietoja. Evästeiden avulla sivustot voivat

• pitää sinut kirjautuneena sisään
  • tallentaa asetuksesi
  • tarjota sinulle paikallista sisältöä.

Me käytämme evästeitä palvelujemme parantamiseen. Saat lisätietoja tutustumalla tietosuojakäytäntöömme.

Ongelmien korjaaminen

Jos et voi käyttää Google-tiliäsi ja saat ilmoituksen, jonka mukaan evästeet eivät ole käytössä:

1. Ota evästeet käyttöön yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Jos näet yhä virheilmoituksen, kokeile alla olevia keinoja. Yritä kirjautua sisään kunkin kohdan jälkeen.