Suorita uusi tietosuojatarkistus. Paranna Google-tilisi turvallisuutta kaksi minuuttia kestävän tarkistuksen avulla.

Evästeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Jos haluat käyttää Google-tiliäsi selaimessa (kuten Chromessa tai Safarissa), ota evästeet käyttöön, jos et ole vielä tehnyt niin.

Tärkeää: Jos saat ilmoituksen, jonka mukaan evästeet on poistettu käytöstä, sinun täytyy ottaa evästeet käyttöön, ennen kuin voit käyttää tiliäsi.

Evästeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Chromessa

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisääja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta Sisältöasetukset.
  5. Valitse Evästeet.
  6. Nyt voit
    • ottaa evästeet käyttöön: Siirrä Estetty-kohdassa oleva valitsin Käytössä-asentoon.
    • poistaa evästeet käytöstä: Poista käytöstä Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja.

Lue lisää Chromen muiden evästeasetusten muokkaamisesta.

Muissa selaimissa

Saat ohjeita selaimesi tukisivustolta.

Evästeiden hyödyt

Evästeet ovat käyttämiesi sivustojen luomia tiedostoja. Ne parantavat käyttökokemustasi tallentamalla selaustietoja. Evästeiden avulla sivustot voivat

• pitää sinut kirjautuneena sisään
  • tallentaa asetuksesi
  • tarjota sinulle paikallista sisältöä.

Me käytämme evästeitä palvelujemme parantamiseen. Saat lisätietoja tutustumalla tietosuojakäytäntöömme.

Ongelmien korjaaminen

Jos et voi käyttää Google-tiliäsi ja saat ilmoituksen, jonka mukaan evästeet eivät ole käytössä:

1. Ota evästeet käyttöön yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Jos näet yhä virheilmoituksen, kokeile alla olevia keinoja. Yritä kirjautua sisään kunkin kohdan jälkeen.