Evästeiden käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

Jos näet Google-tiliä käyttäessäsi ilmoituksen, jonka mukaan selaimen evästetoiminto ei ole käytössä, evästeet on todennäköisesti poistettu käytöstä selaimessa. Sinun on otettava evästeet käyttöön, jos haluat käyttää Google-tiliäsi.

Evästeiden käyttöön ottaminen
Google Chrome
  1. Valitse Chrome-valikkokuvake Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse sivun alalaidassa Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Valitse Salli paikallistietojen asettaminen (suositus).
  6. Valitse Valmis.

Ohjekeskuksessa on lisätietoja evästeiden asetusten hallinnasta Google Chromessa ja ohjeita esimerkiksi kolmansien osapuolten evästeiden estämiseen.

Muut selaimet

Tutustu selaimen ohjeisiin.

Evästeiden käytöstä poistaminen
Google Chrome
  1. Valitse Chrome-valikkokuvake Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse sivun alalaidassa Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Valitse Estä sivustoja asettamasta tietoja.
  6. Valitse Valmis.
Muut selaimet

Tutustu selaimen ohjeisiin.

Evästeiden käyttöönoton hyödyt

Evästeet helpottavat verkon selaamista. Evästeet ovat käyttämiesi verkkosivustojen luomia tiedostoja, jotka tallentavat tietoja, kuten kielivalintasi tai profiilitietosi.

Google käyttää evästeitä palvelun laadun parantamiseen. Lisätietoja evästeistä on tietosuojakäytännössä.

Ongelmien korjaaminen evästeiden avulla

Jos olet ottanut selaimen evästeet käyttöön ja näet edelleen virheilmoituksen, avaa uusi selainikkuna tai sulje selaimen muut välilehdet.

Jos ongelmat jatkuvat, tyhjennä välimuisti ja evästeet.

hc_author_kelly

Tämän ohjesivun on kirjoittanut Kaley, tilien tukitiimin jäsen. Jos sinulla on parannusehdotuksia artikkeliin, kerro ne alla.