Evästeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Jos haluat käyttää Google-tiliäsi selaimella (kuten Chromella tai Safarilla), evästeiden tulee olla käytössä.

Tärkeää: Jos saat ilmoituksen, että evästeet ovat pois käytöstä, sinun tulee ottaa ne käyttöön voidaksesi käyttää tiliä.

Chromessa

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta Sisältöasetukset.
  5. Valitse Evästeet.
  6. Nyt voit
    • ottaa evästeet käyttöön: Siirrä Estetty-kohdassa oleva valitsin Käytössä-asentoon.
    • poistaa evästeet käytöstä: Poista käytöstä Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja.

Lue lisää Chromen muiden evästeasetusten muokkaamisesta.

Muissa selaimissa

Saat ohjeita selaimesi tukisivustolta.

Evästeiden hyödyt

Evästeet ovat käyttämiesi sivustojen luomia tiedostoja. Ne parantavat käyttökokemustasi tallentamalla selaustietoja. Evästeiden avulla sivustot voivat

• pitää sinut kirjautuneena sisään
  • tallentaa asetuksesi
  • tarjota sinulle paikallista sisältöä.

Käytämme evästeitä palvelujemme parantamiseen. Saat lisätietoja tutustumalla tietosuojakäytäntöömme.

Ongelmien korjaaminen

Jos et voi käyttää Google-tiliäsi ja saat ilmoituksen, jonka mukaan evästeet eivät ole käytössä:

1. Ota evästeet käyttöön yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Jos näet yhä virheilmoituksen, kokeile alla olevia keinoja. Yritä kirjautua sisään kunkin kohdan jälkeen.