Evästeet päälle tai pois päältä

Evästeet voivat vaikuttaa siihen, miten Google-tilisi toimii muiden kolmannen osapuolen sovellusten ja palveluiden kanssa.

Tärkeää: Jos saat ilmoituksen, että evästeet ovat pois päältä, sinun täytyy laittaa ne päälle, jotta voit käyttää tiliäsi.

Lisätietoa evästeistä

Avaamasi verkkosivustot luovat tiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi. Käyntisi tietojen tallentaminen helpottaa liikkumista verkossa. Sivustot voivat esimerkiksi

• pitää sinut kirjautuneena sisään
  • tallentaa asetuksesi
  • tarjota sinulle paikallista sisältöä.

Evästeitä on kahdentyyppisiä:

• Ensimmäisen osapuolen evästeet: Avoinna olevien sivustojen luomia. Sivusto näkyy osoitepalkissa. Nämä evästeet ovat laitepohjaista sivustodataa. Lue lisää laitepohjaisesta sivustodatasta.
  • Kolmannen osapuolen evästeet: Muiden sivustojen luomia. Avaamasi sivustot voivat upottaa muiden sivustojen sisältöä, esimerkiksi kuvia, mainoksia ja tekstiä. Nämä sivustot voivat tallentaa evästeitä ja muuta dataa käyttökokemuksesi personoimiseksi.

Google käyttää evästeitä palveluidensa parantamiseen. Lue lisää evästeiden käytöstä tietosuojakäytännöstä.

Chrome-sovelluksessa

Voit sallia tai estää evästeet millä tahansa kolmannen osapuolen sivustolla:
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Kolmannen osapuolen evästeet.
  4. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Salli kolmannen osapuolen evästeet.
    • Estä kolmannen osapuolen evästeet incognito-tilassa.
    • Estä kolmannen osapuolen evästeet.
      • Jos estät kolmannen osapuolen evästeet, kaikki muiden sivustojen evästeet estetään, ellei sivustoa sallita poikkeuslistalla.

Lue lisää Chromen muiden evästeasetusten muokkaamisesta.

Muissa selainsovelluksissa

Katso ohjeita selaimesi tukisivustolta.

Ongelmien korjaaminen

Jos et voi kirjautua kolmannen osapuolen sivustolle Google-tililläsi ja saat ilmoituksen, että evästeet ovat pois päältä:

1. Laita evästeet päälle yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Jos näet yhä virheilmoituksen, kokeile alla olevia keinoja. Yritä kirjautua sisään kunkin kohdan jälkeen.