Evästeiden käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

Jos näet Google-tiliä käyttäessäsi ilmoituksen, jonka mukaan selaimen evästetoiminto ei ole käytössä, evästeet on todennäköisesti poistettu käytöstä selaimessa. Sinun on otettava evästeet käyttöön, jos haluat käyttää Google-tiliäsi.

Evästeiden käyttöönotto
Google Chrome
  1. Valitse selaimen yläpalkissa Lisää Lisää.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse sivun alalaidassa Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Valitse Salli paikallistietojen asettaminen (suositus).
  6. Valitse Valmis.

Ohjekeskuksessa on lisätietoja evästeiden asetusten hallinnasta Google Chromessa ja ohjeita esimerkiksi kolmansien osapuolten evästeiden estämiseen.

iOS Safari

1. Valitse puhelimen Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Safari ja sitten Estä evästeet ja sitten Salli aina.
  3. Odota viisi minuuttia ja avaa sovellus.
Muut selaimet

Tutustu selaimen ohjeisiin.

Evästeiden poistaminen käytöstä
Google Chrome
  1. Valitse selaimen yläpalkissa Lisää Lisää.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse sivun alalaidassa Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Valitse Estä sivustoja asettamasta tietoja.
  6. Valitse Valmis.

iOS Safari

1. Valitse puhelimen Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Safari ja sitten Estä evästeet ja sitten Estä aina.
  3. Odota viisi minuuttia ja avaa sovellus.
Muut selaimet

Tutustu selaimen ohjeisiin.

Evästeiden käyttöönoton hyödyt

Evästeiden käyttöönotto helpottaa verkon selaamista. Evästeet ovat käyttämiesi verkkosivustojen luomia tiedostoja, joihin tallennetaan tietoja, kuten kielivalintasi tai profiilitietosi.

Google käyttää evästeitä palvelun laadun parantamiseen. Lisätietoja evästeistä on tietosuojakäytännössä.

Ongelmien korjaaminen evästeiden avulla

Jos olet ottanut selaimen evästeet käyttöön ja näet edelleen virheilmoituksen, avaa uusi selainikkuna tai sulje selaimen muut välilehdet.

Jos ongelmat jatkuvat, tyhjennä välimuisti ja evästeet.