Evästeiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Jos haluat käyttää Google-tiliäsi selaimella (kuten Chromella tai Safarilla), evästeiden tulee olla käytössä.

Tärkeää: Jos saat ilmoituksen, että evästeet ovat pois käytöstä, sinun tulee ottaa ne käyttöön voidaksesi käyttää tiliä.

Chrome-sovelluksessa

Evästeet ovat käytössä automaattisesti, eikä niitä voi poistaa käytöstä. Lue lisää evästeiden tyhjentämisestä.

Safari-sovelluksessa

1. Ota evästeet käyttöön tai poista ne käytöstä noudattamalla ohjeita.
  2. Odota viisi minuuttia ja avaa Safari-sovellus.

Muissa selainsovelluksissa

Saat ohjeita selaimesi tukisivustolta.

Evästeiden hyödyt

Evästeet ovat käyttämiesi sivustojen luomia tiedostoja. Ne parantavat käyttökokemustasi tallentamalla selaustietoja. Evästeiden avulla sivustot voivat

• pitää sinut kirjautuneena sisään
  • tallentaa asetuksesi
  • tarjota sinulle paikallista sisältöä.

Käytämme evästeitä palvelujemme parantamiseen. Saat lisätietoja tutustumalla tietosuojakäytäntöömme.

Ongelmien korjaaminen

Jos et voi käyttää Google-tiliäsi ja saat ilmoituksen, jonka mukaan evästeet eivät ole käytössä:

1. Ota evästeet käyttöön yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Jos näet yhä virheilmoituksen, kokeile alla olevia keinoja. Yritä kirjautua sisään kunkin kohdan jälkeen.