Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Muiden sovellusten yhdistäminen Google Fitiin

Google Fitin avulla voit hallita kaikkia Google-tiliisi yhdistettyjä kuntoilutietoja ja jakaa niitä muille käyttämillesi terveyssovelluksille ja ‑laitteille. Kun haluat kirjautua sisään tai saada tietoja omasta toiminnastasi, avaa Google Fit.

Voit antaa sovelluksille pääsyn dataan tai peruuttaa sen milloin tahansa Google Fitin asetuksista. Voit myös poistaa Google Fitiin tallennetun datan milloin tahansa. Lue, miten yhdistettyjen sovellusten jakaminen toimii Google Fitin datan kanssa.

Muiden sovellusten synkronointi Fitin kanssa

Jotkin muut sovellukset voivat jakaa dataa Fitille, jolloin näet kaikki liikuntatietosi yhdessä paikassa.

Katso, mitkä sovellukset toimivat Fitin kanssa

Sovellusten yhdistäminen Google Fitiin

Sinun on yhdistettävä sovellus Fitiin, jotta voit jakaa sen dataa Fitille. Jokaisella sovelluksella on oma yhdistämisprosessinsa. Yleensä voit kuitenkin toimia näin:

1. Avaa yhdistettävä sovellus, esimerkiksi Strava, Runkeeper tai MyFitnessPal.
  2. Etsi Asetukset-valikko.
  3. Etsi asetus, joka yhdistää sovelluksen muihin sovelluksiin ja laitteisiin. Sovelluksesta riippuen tämä voi olla esimerkiksi Linkitä muihin palveluihin, Sovellukset ja laitteet, Hallinnoi yhteyksiä tai jotain muuta.
  4. Linkitä sovellus Google Fitiin Google Fit näytön ohjeiden mukaisesti.

Huom. Voit halutessasi tarkistaa, mitkä sovellukset toimivat Fitin kanssa

Yhdistettyjen sovellusten näyttäminen tai poistaminen

Voit valita, mitkä sovellukset jakavat dataa Fitille.

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Valitse Profiili ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Hallinnoi yhdistettyjä sovelluksia.
  4. Näet yhdistettyjen sovellusten koko luettelon napauttamalla avattavan valikon nuolta Alanuoli ja sitten Kaikki sovellukset ja laitteet.
  5. Jos haluat lopettaa tietojen jakamisen Fitistä muihin sovelluksiin, valitse sovellus  ja sitten Katkaise yhteys ja sitten Katkaise yhteys.

Jos katkaiset sovelluksen yhteyden Google Fitiin, yhteys katkeaa kaikilla laitteilla, joille sovellus on asennettu. Sovelluksen yhteyden katkaiseminen ei poista dataa, jonka sovellus on tallentanut Google Fitiin.

Miten sovellukset jakavat dataa Google Fitissä

Ennen kuin yhdistät sovelluksen Google Fitiin, Google kysyy, annatko sovelluksen tallentaa uutta dataa Google Fitiin ja nähdä Google Fitissä jo olevan datan.

• Uuden datan tallennus: Sovellus voi tallentaa tietoja Google-tilillesi Google Fitissä. Vain osa sovelluksista tallentaa tietoja. Kun tiedot on tallennettu, muut sovellukset tai laitteet, joille olet antanut luvan tietojen katseluun, voivat käyttää Google Fit ‑tilillesi tallennettua dataa.
  • Nykyisen datan katselu: Sovellus voi käyttää muiden yhdistettyjen sovellusten Google Fitiin tallentamia tietoja.

Luvan saatuaan yhdistetty sovellus voi käyttää Google Fit ‑tilisi tietoja mistä tahansa laitteesta, johon olet sen asentanut. Jos asennat sovelluksen toiselle laitteelle sen jälkeen, kun olet sallinut sen yhdistämisen Google Fitiin jollakin muulla laitteella, se yhdistetään automaattisesti Google Fit ‑tiliisi.

Google Fitiin yhdistetyt sovellukset jakavat ja käyttävät tietojasi kahdella tavalla:

• Yhteistyöjakaminen: Yleensä sovellukset sallivat muiden yhdistettyjen sovellusten tarkastella niiden Google Fitiin tallentamia kuntoilutietoja.
  • Eristetty tallennus: Joskus sovellukset tallentavat tietoja Google Fitiin niin, etteivät muut yhdistetyt sovellukset voi nähdä niitä.

Google Fitin tallentamat datatyypit

Harjoitustiedot

Harjoitustiedot ovat tietoja fyysisistä harjoituksistasi.

Harjoitustietoja ovat esimerkiksi askelmäärä, poltetut kalorit ja juoksun, kävelyn tai pyöräilyn vauhti. Kun annat sovellukselle luvan näyttää harjoitustietoja, sovellus voi näyttää kaikkia Google Fitiin tallennettuja harjoitustietoja, myös Googlen ja muiden sovellusten keräämiä ja tallentamia tietoja.

Sijaintitiedot

Sijaintitiedot ovat tietoja siitä, missä olet nyt ja missä olet käynyt aiemmin.

Sijaintitietojen avulla sovellus pystyy kertomaan, kuinka pitkän matkan juoksit tai kuinka kovaa pyöräilit. Jos annat sovellukselle luvan nähdä sijaintitietojasi, sovellus voi käyttää muiden sovellusten Google Fitiin tallentamia sijaintitietoja.

Ravitsemus ja nesteytys

Jos syötät ravitsemus- ja nesteytystietoja yhdistetyn sovelluksen kautta, Google Fit seuraa syömisiäsi ja juomisiasi.

Ravitsemus- ja nesteytystiedot kattavat esimerkiksi kalorien saannin, makroravinteet, mikroravinteet ja vedensaannin.

Kehoanturitiedot

Kehoanturitiedot ovat näiden anturien keräämiä tietoja fyysisestä kunnostasi, esimerkiksi sykkeestä.

Unitiedot

Jos seuraat untasi yhdistetyn sovelluksen avulla, unitiedot löytyvät päiväkirjasta. Unitiedot sisältävät nukkumaanmenoajan, heräämisajan ja nukutun ajan.