No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Connectar altres aplicacions amb Google Fit

Amb Google Fit pots mantenir tota la teva informació de fitnes vinculada al Compte de Google i compartir-la amb la resta de les aplicacions i dels dispositius que utilitzes per mantenir-te en forma. Quan vulguis consultar les teves activitats o veure'n les estadístiques, només cal que obris Google Fit.

Pots permetre que les aplicacions accedeixin a les dades i suprimir aquest permís en qualsevol moment des de la configuració de Google Fit. També pots suprimir les dades emmagatzemades a Google Fit en qualsevol moment. Obtén més informació sobre com funciona la compartició d'aplicacions connectades amb les teves dades de Google Fit.

Sincronitzar altres aplicacions amb Fit

Altres aplicacions poden compartir informació amb Fit perquè puguis veure totes les dades de fitnes en un mateix lloc.

Consulta quines aplicacions funcionen amb Fit

Connectar aplicacions a Google Fit

Per poder compartir les dades d'una aplicació amb Fit, cal que la hi connectis. Cada aplicació té un procés diferent per connectar-la però, en general, pots fer-ho seguint aquests passos:

1. Obre l'aplicació que vulguis connectar, com ara Strava, Runkeeper o MyFitnessPal.
  2. Cerca el menú Configuració
  3. Cerca l'opció per connectar altres aplicacions i dispositius. En funció de l'aplicació, pot ser que l'opció s'anomeni "Enllaça altres serveis", "Aplicacions i dispositius", "Gestiona les connexions" o que tingui un altre nom.
  4. Segueix les instruccions en pantalla per enllaçar l'aplicació a Google Fit Google Fit.

Nota: per veure totes les aplicacions que pots connectar-hi, comprova quines aplicacions funcionen amb Fit

Consultar o suprimir aplicacions connectades

Pots controlar quines aplicacions comparteixen dades amb Fit.

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. Toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toca Gestiona les aplicacions connectades.
  4. Per veure la llista completa de les aplicacions connectades, toca la fletxa de menú desplegable Fletxa avall i, a continuació, Totes les aplicacions i els dispositius.
  5. Per deixar de compartir informació entre Fit i una altra aplicació, toca l'aplicació i, a continuació, Desconnecta i, a continuació, Desconnecta.

Si desconnectes una aplicació de Google Fit, es desconnectarà de tots els dispositius on estigui instal·lada. En desconnectar una aplicació no se suprimiran les dades que hagi emmagatzemat a Google Fit.

Com les aplicacions comparteixen dades a Google Fit

Abans de connectar una aplicació a Google Fit, Google et demanarà si vols permetre que l'aplicació emmagatzemi dades noves a Google Fit i vegi les que ja hi hagi emmagatzemades.

• Emmagatzemar dades noves: l'aplicació pot desar informació al teu Compte de Google a Google Fit. Només algunes aplicacions emmagatzemen dades i, quan ho fan, les altres aplicacions o els altres dispositius als quals has donat permís per veure les dades poden utilitzar la informació que han emmagatzemat al teu compte de Google Fit.
  • Consultar les dades existents: l'aplicació pot utilitzar la informació que altres aplicacions connectades han desat a Google Fit.

Quan li dones permís, una aplicació connectada pot accedir a la informació del teu compte de Google Fit des de qualsevol dispositiu on la tinguis instal·lada. Si dones permís a una aplicació perquè es connecti a Google Fit en un dispositiu, pots baixar aquesta aplicació en un segon dispositiu i es connectarà automàticament al teu compte de Google Fit.

Les aplicacions connectades a Google Fit comparteixen i fan servir la teva informació d'una d'aquestes dues maneres:

• Ús compartit col·laboratiu: normalment, les aplicacions permeten a altres aplicacions connectades veure les dades de fitnes que han emmagatzemat a Google Fit.
  • Emmagatzematge aïllat: a vegades, les aplicacions emmagatzemen dades a Google Fit i no permeten que altres aplicacions connectades les vegin.

Tipus de dades que emmagatzema Google Fit

Informació de l'activitat

La informació de l'activitat consisteix en dades sobre la teva activitat física.

Aquesta informació pot incloure el recompte dels passos, les calories cremades i la velocitat per a activitats com ara córrer, caminar o anar amb bicicleta. Si permets a una aplicació veure la informació de l'activitat, podrà veure tota la informació d'aquest tipus emmagatzemada a Google Fit, inclosa la informació recollida i emmagatzemada per Google i per altres aplicacions.

Dades d'ubicació

Les dades d'ubicació són informació sobre on ets i on has estat.

Amb les dades d'ubicació, l'aplicació pot oferir estadístiques, com ara la distància que has recorregut corrent o la velocitat a què pedalaves. Si permets a una aplicació veure les dades d'ubicació, l'aplicació podrà utilitzar les dades que altres aplicacions han emmagatzemat a Google Fit.

Nutrició i hidratació

Si introdueixes informació sobre nutrició i hidratació a través d'una aplicació connectada, Google Fit farà el seguiment del que menges i beus.

Aquesta informació pot incloure la ingesta de calories, els macronutrients, els micronutrients i la ingesta d'aigua.

Informació dels sensors corporals

La informació dels sensors corporals són dades que poden recollir els sensors corporals sobre la teva condició física, com ara la freqüència cardíaca.

Informació del son

Si fas un seguiment del son a través d'una aplicació connectada, en trobaràs la informació al Diari. La informació del son inclou l'hora a què te n'has anat a dormir, l'hora a què t'has despertat i el total d'hores que has dormit.

Articles relacionats