Voer de nieuwe Beveiligingscheck uit. Het kost slechts twee minuten om de beveiliging van uw Google-account te verbeteren.

Iemand heeft uw wachtwoord gewijzigd

Als u denkt dat iemand anders uw wachtwoord kent of heeft gewijzigd, kunt u het resetten.

• Voor Google-accounts zonder Gmail geeft u het volledige e-mailadres op dat u heeft opgegeven bij het maken van uw account.
  • Voor Google-accounts met Gmail geeft u alles op vóór '@gmail.com'.

Meer informatie over hoe u uw account beveiligt of uw wachtwoord wijzigt of reset.

Als u het wachtwoord van uw Google-account niet kunt resetten en u niet kunt inloggen op uw account, volgt u de stappen om uw account te herstellen.

hc_author_accounts

Nick is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe hij de pagina kan verbeteren.