Iemand anders gebruikt uw account

Als u vermoedt dat iemand anders uw wachtwoord kent of heeft gewijzigd, stelt u uw wachtwoord opnieuw in zodat niemand anders zich bij uw account kan aanmelden. Om dit te doen, geeft u uw gebruikersnaam op op de pagina Ondersteuning voor wachtwoorden.

Gebruikersnaam voor account:

• Voor Google-accounts zonder Gmail is de gebruikersnaam voor de account het volledige e-mailadres dat u heeft opgegeven bij het maken van uw account.
  • Voor Google-accounts met Gmail is dit alles vóór '@gmail.com'

Als u vermoedt dat iemand anders toegang heeft tot het e-mailadres van uw Google-account, wijzigt u ook het wachtwoord voor uw e-mailadres. Meer informatie over de beveiliging van uw account.

Als u het wachtwoord voor uw Google-account niet opnieuw kunt instellen en u zich niet kunt aanmelden bij uw account, vult u dit formulier in.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.