Tijdens routineonderhoud is een aantal gebruikers door het systeem uitgelogd van hun Google-account. Als u een van deze gebruikers bent, kunt u inloggen met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord op https://accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet of om een andere reden niet kunt inloggen, kunt u hier uw accountwachtwoord herstellen. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen onze ondersteuningsmedewerkers u niet helpen bij wachtwoordproblemen.

Iemand heeft uw wachtwoord gewijzigd

Als u denkt dat iemand anders uw wachtwoord kent of heeft gewijzigd, kunt u het resetten door uw gebruikersnaam op te geven op de pagina voor wachtwoordondersteuning.

• Voor Google-accounts zonder Gmail geeft u het volledige e-mailadres op dat u heeft opgegeven bij het maken van uw account.
  • Voor Google-accounts met Gmail geeft u alles op vóór '@gmail.com'.

Meer informatie over hoe u uw account beveiligt of uw wachtwoord wijzigt of reset.

Als u het wachtwoord van uw Google-account niet kunt resetten en u niet kunt inloggen op uw account, kunt u het formulier voor wachtwoordherstel invullen.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.