Uw account verifiëren

We vragen u soms te bewijzen dat u geen robot bent voordat u een account kunt maken of hierop kunt inloggen. Deze maatregel is ingesteld om u te beschermen tegen misbruik. Deze extra bevestiging per telefoon is een effectieve manier om te voorkomen dat spammers onze systemen misbruiken.

Opmerking: U heeft een mobiel apparaat nodig om uw account te verifiëren.

Kosten van verificatie per sms of spraakoproep

De kosten van uw sms of spraakoproep variëren afhankelijk van uw abonnement en provider, maar zijn waarschijnlijk de standaardkosten voor sms'jes en oproepen. U kunt ook uw telefoonnummer thuis gebruiken wanneer u de optie voor een spraakoproep kiest.

Neem voor meer informatie contact op met uw mobiele telefoonprovider.

Verificatieproblemen oplossen

U heeft de sms niet ontvangen

De ontvangst van de sms kan worden vertraagd als u in een gebied woont met een hoge bevolkingsdichtheid of als de infrastructuur van uw provider niet goed is onderhouden. Als u onze sms na een paar minuten nog niet heeft ontvangen, probeert u de optie voor verificatie via spraakoproep.

'Dit telefoonnummer kan niet worden gebruikt voor verificatie'

Gebruik een ander nummer als deze foutmelding wordt weergegeven. We beperken het aantal accounts dat per telefoonnummer kan worden gemaakt om u te beschermen tegen misbruik.