Canviar el número de telèfon al compte i obtenir informació sobre com s'utilitza

Podeu afegir, actualitzar o suprimir números de telèfon al vostre compte de Google. Els números de telèfon es fan servir per a diverses funcions i podeu gestionar com s'utilitzen els vostres.

Afegir, actualitzar o suprimir un número de telèfon

1. Inicieu la sessió a la pàgina "Telèfon" d'El meu compte.
  2. En aquest espai podeu fer les accions següents:
    • Afegir un número de telèfon: a la secció "Els teus números de telèfon", seleccioneu Afegeix un telèfon de recuperació. (Si encara no ho heu fet, us recomanem que afegiu un número de telèfon de recuperació.)
    • Canviar o suprimir el número de telèfon: al costat del número, seleccioneu Suprimeix Delete. Confirmeu la selecció.
  3. Seguiu les instruccions del quadre que es mostra.

Nota: els canvis fets en un número de telèfon només s'apliquen en alguns serveis de Google. Descobriu com canviar el vostre número per a altres serveis de Google.

Com s'utilitzen els números de telèfon

Com a part d'alguns serveis de Google

El vostre número de telèfon està connectat a una sèrie de serveis de Google que heu configurat o utilitzat.

Per veure alguns serveis que fan servir el vostre número de telèfon, aneu a la pàgina "Telèfon" d'El meu compte. Feu clic al servei o toqueu-lo per obtenir més informació o aplicar canvis.

És possible que en aquesta pàgina no es mostrin altres serveis de Google que utilitzen números de telèfon. Podeu canviar el vostre número a la configuració d'alguns serveis, com ara els següents:

Canviar la manera com s'utilitza el vostre número

Aneu a la configuració d'un servei per veure les opcions que teniu. Si necessiteu ajuda, aneu a support.google.com.

Facilitar els processos d'inici de sessió i recuperació del compte

Podeu utilitzar el número de telèfon per dur a terme les accions següents:

Personalitzar millor els anuncis que veieu

Si la funció "Personalització d'anuncis" està activada, es podria utilitzar el vostre número de telèfon per mostrar-vos anuncis més pertinents.

Comprovar si el vostre número s'utilitza d'aquesta manera

1. Inicieu la sessió a la pàgina "Telèfon" d'El meu compte.
  2. Cerqueu "Personalització d'anuncis" al costat d'"Ús".

Canviar la manera com s'utilitza el vostre número

Per començar a rebre anuncis personalitzats o deixar de fer-ho, canvieu la configuració dels anuncis. Si la funció "Personalització d'anuncis" està desactivada, no s'utilitzarà el vostre número per personalitzar els anuncis.

Podeu mantenir activada la funció "Personalització d'anuncis" al vostre compte de Google, però deixar de fer servir el vostre número per personalitzar els anuncis:

1. Inicieu la sessió a la pàgina "Telèfon" d'El meu compte.
  2. Suprimiu el número de telèfon: al costat del número, seleccioneu Suprimeix Delete Després Suprimeix el número. Confirmeu la selecció.
  3. Torneu a afegir el vostre número com a número de recuperació. Per consultar els passos detallats, aneu a la secció "Afegir, actualitzar o suprimir un número de telèfon".

Per seguir utilitzant el vostre número en altres serveis de Google, podeu anar a aquests serveis i tornar-lo a afegir.

Millorar la vostra experiència a Google

Si a la pàgina "Telèfon" es mostra l'opció "En tots els serveis de Google", vol dir que aquest número de telèfon es pot fer servir a tots els serveis que ofereix Google.

Comprovar si el vostre número s'utilitza d'aquesta manera

1. Inicieu la sessió a la pàgina "Telèfon" d'El meu compte.
  2. Cerqueu "En tots els serveis de Google" al costat d'"Ús".

Canviar la manera com s'utilitza el vostre número

Per suprimir aquest ús i mantenir el vostre número per garantir la seguretat i la recuperació del compte:

1. Inicieu la sessió a la pàgina "Telèfon" d'El meu compte.
  2. Suprimiu el número de telèfon: al costat del número, seleccioneu Suprimeix Delete Després Suprimeix el número. Confirmeu la selecció.
  3. Torneu a afegir el vostre número com a número de recuperació. Per consultar els passos detallats, aneu a la secció "Afegir, actualitzar o suprimir un número de telèfon".

Per seguir utilitzant el vostre número en altres serveis de Google, podeu anar a aquests serveis i tornar-lo a afegir.

Verificar el número del vostre telèfon Android

Quan configureu un compte de Google, podeu deixar que Google conegui el vostre número de telèfon. Si ho feu, verificarem que el número sigui vostre i provarem de tornar-lo a verificar de tant en tant per assegurar-nos que encara ho sigui. Obteniu més informació sobre la verificació del vostre número.

Google no ven la vostra informació personal, inclòs el vostre número de telèfon, a ningú. Per obtenir més informació, aneu a privacy.google.com.