Ryd din cache og dine cookies

Cookies, som er filer, der oprettes af websites, du har besøgt, og din browsers cache, som er med til at sikre, at sider indlæses hurtigere, gør det lettere for at dig at bruge nettet.

Hvis du rydder din browsers cache og cookies, slettes websiteindstillinger (f.eks. brugernavne og adgangskoder), og nogle websites indlæses muligvis lidt langsommere, fordi samtlige billeder skal indlæses igen.

Sådan rydder du din cache og dine cookies

Google Chrome

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Flere værktøjer og dernæst Ryd browserdata på browserens værktøjslinje.
  3. Markér afkrydsningsfelterne for Cookies og andre websitedata og Cachelagrede billeder og filer i afkrydsningsfeltet "Ryd browserdata".
  4. Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, der skal slettes. Vælg fra begyndelsen for at slette alt.
  5. Klik på Ryd browserdata.
  1. Åbn Chrome.
  2. Tryk på Mere Mere på browserens værktøjslinje.
  3. Tryk på Historik og derefter på Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfelterne for Cookies og websitedata og Cachelagrede billeder og filer under "Ryd browserdata".
  5. Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, der skal slettes. Vælg fra begyndelsen for at slette alt.
  6. Tryk på Ryd browserdata.
  1. Åbn Chrome.
  2. Tryk på Mere Mere på browserens værktøjslinje.
  3. Tryk på Historik og derefter på Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfelterne for Cookies og websitedata og Cachelagrede billeder og filer under "Ryd browserdata".
  5. Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, der skal slettes. Vælg fra begyndelsen for at slette alt.
  6. Tryk på Ryd browserdata.

Andre browsere

Følg vejledningen i din browser:

Tip!

Hvis websider ikke vises korrekt, kan du prøve at bruge din browsers inkognitotilstand eller tilstanden "privat browsing" for at se, om problemet skydes noget andet end din cache eller dine cookies.

Hos Google bruger vi cookies med henblik på at kunne yde en bedre service. Se vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger om cookies.