Ryd din cache og dine cookies

Cookies, som er filer, der oprettes af websites, du har besøgt, og din browsers cache, som er med til at sikre, at sider indlæses hurtigere, gør det lettere for at dig at bruge nettet.

Hvis du rydder din browsers cache og cookies, slettes websiteindstillinger (f.eks. brugernavne og adgangskoder), og nogle websites indlæses muligvis lidt langsommere, fordi samtlige billeder skal indlæses igen.

Sådan rydder du din cache og dine cookies

Google Chrome

På en computer
  1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Chrome-menuen (Menu) på værktøjslinjen i din browser.
  3. Peg på Flere værktøjer, og klik derefter på Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfelterne Cookies og andre website- og plugindata og Billeder og filer, der er gemt i cache i i feltet "Ryd browserdata".
  5. Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, der skal slettes. Vælg fra begyndelsen for at slette alt.
  6. Klik på Ryd browserdata.
På en Android-enhed
  1. Åbn Chrome.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker () på værktøjslinjen i din browser.
  3. Tryk på Historik og derefter på Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfelterne for Cookies og websitedata og Cachelagrede billeder og filer under "Ryd browserdata".
  5. Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, der skal slettes. Vælg fra begyndelsen for at slette alt.
  6. Tryk på Ryd browserdata.
På en iOS-enhed
  1. Åbn Chrome.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker () på værktøjslinjen i din browser.
  3. Tryk på Historik og derefter på Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfelterne for Cookies og websitedata og Billeder og filer, der er gemt i cache under "Ryd browserdata".
  5. Brug menuen øverst til at vælge den mængde data, der skal slettes. Vælg fra begyndelsen for at slette alt.
  6. Tryk på Ryd browserdata.

Andre browsere

Følg vejledningen i din browser:

Tip!

Hvis websider ikke vises korrekt, kan du prøve at bruge din browsers inkognitotilstand eller tilstanden "privat browsing" for at se, om problemet skydes noget andet end din cache eller dine cookies.

Hos Google bruger vi cookies med henblik på at kunne yde en bedre service. Se vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger om cookies.