Udfør det nye sikkerhedstjek. Beskyt din Google-konto yderligere med et tjek, der kun tager to minutter.

Ryd cache og cookies

Cookies er filer oprettet af websites, du har besøgt. Sammen med browserens cache, som hjælper med at indlæse sider hurtigere, gør cookies det nemmere for dig at surfe på nettet.

Når du rydder din browsers cache og cookies, slettes websiteindstillinger som f.eks. brugernavne og adgangskoder, og nogle websites kan virke langsommere, fordi alle billederne skal indlæses igen.

I Google Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. På værktøjslinjen i din browser skal du klikke på Mere Mere og dernæst Flere værktøjer og dernæst Ryd browserdata.
  3. I feltet "Ryd browserdata" skal du klikke på afkrydsningsfelterne ud for Cookies og andre websitedata og Cachelagrede billeder og filer.
  4. Brug menuen øverst på siden til at vælge den mængde data, du vil slette. Vælg altid for at slette alt.
  5. Klik på Ryd browserdata.

I andre browsere

Gennemgå og følg vejledningen til din browser:

Tip!

Hvis websider ikke vises korrekt, kan du prøve at bruge browserens inkognitotilstand eller tilstanden "privat browsing" for at se, om problemet skyldes andre ting end cache eller cookies.

Hos Google bruger vi cookies til at forbedre kvaliteten af vores tjeneste. Se vores privatlivspolitikfor at få flere oplysninger om cookies.