Ryd cache og cookies

Når du bruger en browser såsom Chrome, gemmes visse oplysninger fra websites i dens cache og cookies. Visse problemer, f.eks. med indlæsning og formatering på websites, kan løses ved at rydde disse.

I Chrome-appen

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Historik og dernæst Ryd browserdata.
  4. Sørg for, at der er et flueben ud for "Cookies og websitedata" og "Cachelagrede billeder og filer".
  5. Tryk på Ryd browserdata.

Se, hvordan du ændrer flere cookieindstillinger i Chrome.

I andre browserapps

Hvis du bruger Safari, Firefox eller en anden browser, skal du tjekke dennes supportwebsite for at få en vejledning.

Hvad der sker, efter du har ryddet disse oplysninger

Når du rydder cache og cookies, kan følgende være gældende:

• Nogle websiteindstillinger slettes. Hvis du f.eks. var logget ind, skal du logge ind igen.
  • Nogle websites kan virke langsommere, da indhold såsom billeder skal indlæses igen.

Sådan fungerer cache og cookies

• Cookies er filer, der oprettes af websites, du besøger. De gør det nemmere at bruge internettet, fordi de gemmer browseroplysninger.
  • Cachen husker dele af de sider, du besøger, f.eks. billeder, så de kan åbnes hurtigere, næste gang du besøger siden.