Slett Google-kontoen din

Du kan når som helst slette Google-kontoen din. Hvis du ombestemmer deg, kan du muligens ikke gjenopprette den.

Trinn 1: Finn ut hva sletting av kontoen din innebærer

• Du mister alle dataene og alt innhold i den aktuelle kontoen, for eksempel e-poster, filer, kalendere og bilder.
  • Du kan ikke bruke Google-tjenester der du logger på med den aktuelle kontoen, for eksempel Gmail, Disk, Kalender eller Play.
  • Du mister tilgangen til abonnementer og innhold du har kjøpt på YouTube eller Google Play med den aktuelle kontoen, for eksempel apper, filmer, spill, musikk og TV-serier.

Mer data og innhold du kommer til å miste

• Informasjon du har lagret i Chrome, for eksempel bokmerker.
  • Gmail-adressen din. E-poster som sendes til adressen, når deg ikke. Adressen din kan ikke brukes igjen – verken av deg eller noen andre.
Hvis du bruker en Android-enhet

Du kan ikke bruke enkelte apper og tjenester på enheten din lenger.

Google Play

• Du kan ikke laste ned eller oppdatere apper eller spill fra Play-butikken.
  • Du kan ikke bruke musikk, filmer, bøker eller tidsskrifter du har kjøpt.
  • Du mister musikk du har kjøpt andre steder og lagt til i Google Play.
  • Du kan miste spillfremgang, prestasjoner og andre Google Play-data fra kontoen din.

Kontakter

Du mister kontakter som bare er lagret i Google-kontoen din, og ikke atskilt på enheten din.

Disk

• Data lagres ikke i Disk. Disse dataene inkluderer bilder du har tatt med enheten, og filer du har lastet ned fra e-poster.
  • Du kan ikke laste ned filer fra eller laste opp filer til den slettede kontoen.
Hvis du bruker Chromebook

Du kan ikke bruke Chrome-apper eller -utvidelser for den slettede kontoen (gjelder både de som er gratis, og de som koster penger).

Du kan fortsatt

• la andre bruke Chromebooken din midlertidig
  • logge på med en Google-konto som ikke er slettet

Trinn 2: Sjekk og last ned informasjonen din

Før du sletter kontoen din:

Trinn 3: Slett kontoen din

Merk: Hvis du har mer enn én Google-konto, slettes ikke de andre kontoene hvis du sletter én av dem.

1. Gå til Slett Google-kontoen din.
  2. Gå gjennom det du sletter, og følg veiledningen.

Fjern andre tjenester fra Google-kontoen din

Hvis du ikke vil slette hele Google-kontoen din, kan du finne ut hvordan du

Fjern en Google-konto fra enheten din

For å fjerne en konto fra enheten din uten å slette den, følg veiledningen nedenfor. Gå til produsentens nettsted for brukerstøtte hvis du ikke ser enheten din.

Gjenopprett kontoen din

Hvis du har ombestemt deg eller slettet kontoen ved et uhell, kan du muligens gjenopprette den. Finn ut hvordan du gjenoppretter kontoen din.