Suorita uusi tietosuojatarkistus. Paranna Google-tilisi turvallisuutta kaksi minuuttia kestävän tarkistuksen avulla.

Google-tilin poistaminen

Google-tilin poistaminen vaikuttaa kaikkiin kyseiseen tiliin liitettyihin tietoihin sekä palveluihin, joita käytät sillä, esim. Gmailiin, Google Playhin ja YouTubeen.

Voit poistaa Google-tilisi milloin tahansa, mutta et välttämättä voi palauttaa sitä. Voit myös poistaa tilisi Pixel-puhelimestaNexus-laitteesta tai muusta Android-laitteesta poistamatta tiliäsi kokonaan.

Vaihe 1: Tilin poistamisen vaikutus

Kun poistat Google-tilisi, et voi enää käyttää

• kirjautumista edellyttäviä palveluita, esim. Gmailia, Drivea ja Kalenteria
  • tilisi tietoja, kuten sähköposteja ja valokuvia
  • YouTube-tilauksia tai sieltä ostettua sisältöä, kuten elokuvia ja TV-sarjoja
  • Google Playsta ostettua sisältöä, kuten sovelluksia, elokuvia, pelejä tai musiikkia
  • Chromeen tallentamiasi tietoja
  • Gmail-käyttäjänimeäsi. Kun olet poistanut käyttäjänimesi, kukaan muu ei voi enää käyttää sitä.

Jos käytät Android-laitetta

Ilman Google-tiliä et voi enää käyttää tiettyjä laitteesi sovelluksia ja palveluita.

• Google Play: Et voi ladata tai päivittää Play Kaupasta ostamiasi sovelluksia tai pelejä. Et myöskään voi käyttää ostamiasi kappaleita, elokuvia, kirjoja tai lehtiä. Tämä sisältää kaiken musiikkisäilöön lähettämäsi musiikin, jonka olet ostanut muualta kuin Google Playsta. Pelien edistyminen, saavutukset ja muut Google Play Peleissä Google-tiliisi yhdistetyt tiedot voivat kadota.
  • Yhteystiedot: Vain Google-tilillesi tallennetut yhteystiedot katoavat, ja ne eivät välttämättä synkronoidu muiden laitteidesi kanssa.
  • Drive: Tietoja ei tallenneta Driveen tai varmuuskopioida Android Backup Servicen kautta. Tämä sisältää laitteellasi otetut valokuvat ja sähköposteista ladatut asiakirjat. Et voi ladata tai lähettää tiedostoja.
Jos käytät Chromebookia

Kun poistat Google-tilisi, et voi enää löytää tai käyttää

• mitään poistetun tilin Chrome-sovelluksia (ilmaisia tai maksullisia)
  • mitään poistetun tilin Chrome-laajennuksia (ilmaisia tai maksullisia).

Voit silti antaa muiden käyttää Chromebookiasi väliaikaisesti ja kirjautua sisään Google-tilillä, jota ei ole poistettu.

Vaihe 2: Tietojesi päivitys ja lataaminen

Kun poistat tilisi, et voi käyttää tietojasi. Ennen tilin poistamista:

Vaihe 3: Google-tilin poistaminen

1. Kirjaudu Oma tili ‑sivulle. Jos unohdit salasanasi, noudata tilin palautuksen ohjeita.
  2. Valitse Tiliasetukset-osiossa Poista tilisi tai palveluita.
  3. Valitse poistettava palvelu tai valitse Poista Google-tili ja tilin tiedot.
  4. Tarkista poistettavat tiedot ja noudata ohjeita.
  5. Valitse Poista. Jos poistit tilisi vahingossa, lue kuinka voit palauttaa tilisi.

Jos et voi noudattaa näitä ohjeita, tilin on saattanut luoda organisaatio tai yritys. Jos näin on, pyydä apua järjestelmänvalvojaltasi.