I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Slet din Google-konto

Hvis du sletter din Google-konto, påvirker det alle de data, der er knyttet til den konto, og de tjenester, du bruger, f.eks. Gmail, Google Play og YouTube.

Du kan slette din Google-konto når som helst, men du kan muligvis ikke gendanne den. Du kan også fjerne din konto fra en Pixel-telefon, Nexus-enhed eller andre Android-enheder uden at slette din konto.

Trin 1: Hvad der sker, når du sletter din konto

Når du har slettet din Google-konto, kan du ikke længere bruge følgende:

• Tjenester, du skal logge ind på, som f.eks. Gmail, Drev og Kalender.
  • Data, der er knyttet til din konto, bl.a. e-mails, billeder og betalingsoversigter.
  • Abonnementer og indhold, du har købt på YouTube, som f.eks. film og tv-serier.
  • Indhold, du har købt i Google Play, som f.eks. apps, film, spil eller musik.
  • Oplysninger, du har gemt i Chrome.
  • Dit Gmail-brugernavn. Når du har slettet dit brugernavn, kan det ikke bruges igen af dig eller nogen anden.
Hvis du bruger en Android-enhed

Du har ikke længere adgang til visse apps og tjenester på din enhed uden en Google-konto.

• Google Play: Du kan ikke downloade eller opdatere apps og spil i Play Butik. Du kan heller ikke bruge musik, film, bøger eller blade, du har købt. Dette omfatter også al den musik, du har købt uden for Google Play, som er uploadet til dit musikskab. Du kan miste spilstatus, resultater og andre data, der er knyttet til din Google-konto i Google Play Spil.
  • Kontaktpersoner: Kontaktpersoner, der kun er gemt på din Google-konto, går tabt og synkroniseres muligvis ikke med dine enheder.
  • Drev: Data gemmes ikke i Drev og sikkerhedskopieres ikke med Android Backup Service. Dette omfatter billeder, du har taget med din enhed, og dokumenter, du har downloadet fra e-mails. Du vil ikke kunne downloade eller uploade filer.
Hvis du bruger en Chromebook

Når du sletter din Google-konto, kan du ikke finde eller bruge:

• Eventuelle Chrome-apps til den slettede konto – hverken gratis eller købte.
  • Eventuelle Chrome-udvidelser til den slettede konto – hverken gratis eller købte.

Du kan stadig lade andre bruge din Chromebook midlertidigt og logge ind med en Google-konto, der ikke er slettet.

Trin 2: Opdater og download dine oplysninger

Når du sletter din konto, har du ikke længere adgang til dine data. Inden du sletter din konto:

• Gennemgå de oplysninger, der er knyttet til din konto i Google Betjeningspanel.
  • Opdater dine oplysninger for tjenester, der bruger din Gmail-adresse i forbindelse med login.
  • Opdater dine oplysninger om gendannelse af adgangskode.
  • Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine data.

Trin 3: Slet din Google-konto

1. Log ind på Min konto. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den.
  2. Vælg Slet tjenester eller hele din konto under "Kontopræferencer".
  3. Vælg en tjeneste, du vil slette, eller vælg Slet Google-kontoen og de tilhørende data.
  4. Gennemgå det, du er ved at slette, og følg vejledningen.
  5. Vælg Slet. Find ud af, hvordan du gendanner din konto, hvis du ved et uheld har slettet den.

Hvis du ikke kan følge denne vejledning, er din konto muligvis blevet oprettet af din organisation eller virksomhed. Kontakt din administrator, hvis du har brug for hjælp.