Slet din Google-konto

Du kan til enhver tid slette din Google-konto. Hvis du skifter mening, kan du muligvis ikke gendanne den efter et vist tidsrum.

Trin 1: Find ud af, hvad det betyder at slette din konto

• Du mister alle data og alt indhold på den pågældende konto, dvs. mails, filer, kalendere og billeder.
  • Du kan ikke bruge Google-tjenester, hvor du logger ind med den pågældende konto, f.eks. Gmail, Drev, Kalender eller Play.
  • Du mister adgang til abonnementer og indhold, som du har købt med den pågældende konto på YouTube eller i Google Play, f.eks. apps, film, spil, musik og tv-serier.

Andre data og andet indhold, du mister

Hvis du bruger en Android-enhed

Du kan ikke længere bruge visse apps og tjenester på din enhed.

Google Play

• Du kan ikke hente eller opdatere apps eller spil fra Play Butik.
  • Du kan ikke bruge musik, film, bøger eller blade, som du har købt.
  • Du mister musik, du har købt andre steder og føjet til Google Play.
  • Du mister muligvis spilfremskridt, resultater og andre Google Play-data på din konto.

Kontakter

Du mister kontakter, der kun er gemt på din Google-konto og ikke separat på din enhed.

Drev

• Data gemmes ikke i Drev. Disse data omfatter billeder, du har taget med din enhed, og filer, du har downloadet fra mails.
  • Du kan ikke downloade eller uploade filer til den slettede konto.
Hvis du bruger en Chromebook

Du vil ikke kunne bruge Chrome-apps eller -udvidelser med den slettede konto.

Du kan stadig:

• Lade andre bruge din Chromebook midlertidigt
  • Logge ind med en Google-konto, der ikke er slettet

Hvis din konto er blevet hacket

Inden du sletter en hacket eller kompromitteret konto, kan det være en god idé at bruge Sikkerhedstjek til at få flere oplysninger om, hvilke dele af din konto der har været udsat for hackerangreb. På den måde kan du træffe de relevante foranstaltninger for at minimere de yderligere skader, som hackeren kan forårsage. Du kan f.eks. gøre følgende:

• Gemme adgangskoder på din Google-konto. På den måde kan du finde ud af, om andre personer har haft adgang til dem, så du ved, om du skal ændre dem.

• Gemme kontakter på din Google-konto. På den måde kan du finde ud af, om de er blevet downloadet, så du kan give kontakterne besked om, at de skal være opmærksomme på mistænkelige meddelelser.

• Bruge Google Wallet til transaktioner. På den måde kan du tjekke, om der er nogen uautoriserede betalinger og afvise dem, hvis det er tilfældet.

Vigtigt! Når din konto er slettet, kan du ikke længere bruge Sikkerhedstjek til at gennemgå aktiviteten på den pågældende konto.

Trin 2: Gennemgå og download dine oplysninger

Inden du sletter din konto:

Trin 3: Slet din konto

Bemærk! Hvis du har mere end én Google-konto og sletter én af dem, slettes de andre ikke.

1. Gå til sektionen Data og privatliv på din Google-konto.
  2. Rul ned til "Dine valgmuligheder for dine data og dit privatliv".
  3. Vælg Flere valgmulighederog derefter Slet din Google-konto
  4. Følg vejledningen i, hvordan du sletter din konto.

Fjern andre tjenester fra din Google-konto

Hvis du ikke vil slette hele din Google-konto, kan du se, hvordan du gør følgende:

Fjern en Google-konto fra din enhed

Hvis du vil fjerne en konto fra din enhed uden at slette den, skal du følge vejledningen nedenfor. Hvis du ikke kan se din enhed, kan du gå til producentens supportwebsite.

Gendan din konto

Hvis du skifter mening eller har slettet din konto ved en fejl, kan du muligvis gendanne den inden for et bestemt tidsrum. Se, hvordan du gendanner din konto.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.