Slet din Google-konto

Du kan til enhver tid slette din Google-konto. Hvis du skifter mening, kan du muligvis ikke gendanne den.

Trin 1: Find ud af, hvad det betyder at slette din konto

• Du mister alle data og alt indhold på den pågældende konto, dvs. mails, filer, kalendere og billeder.
  • Du kan ikke bruge Google-tjenester, hvor du logger ind med den pågældende konto, f.eks. Gmail, Drev, Kalender eller Play.
  • Du mister adgang til abonnementer og indhold, som du har købt med den pågældende konto på YouTube eller i Google Play, f.eks. apps, film, spil, musik og tv-serier.

Andre data og andet indhold, du mister

• Oplysninger, du har gemt i Chrome, f.eks. bogmærker.
  • Din Gmail-adresse. Du modtager ikke mails, der sendes til denne adresse. Din adresse kan ikke bruges igen af dig eller nogen anden.
Hvis du bruger en Android-enhed

Du kan ikke længere bruge visse apps og tjenester på din enhed.

Google Play

• Du kan ikke hente eller opdatere apps eller spil fra Play Butik.
  • Du kan ikke bruge musik, film, bøger eller blade, som du har købt.
  • Du mister musik, du har købt andre steder og føjet til Google Play.
  • Du kan miste spilfremskridt, resultater og andre Google Play-data på din konto.

Kontaktpersoner

Du mister kontaktpersoner, der kun er gemt på din Google-konto og ikke separat på din enhed.

Drev

• Data gemmes ikke i Drev. Disse data omfatter billeder, du har taget med din enhed, og filer, du har downloadet fra mails.
  • Du kan ikke downloade eller uploade filer til den slettede konto.
Hvis du bruger en Chromebook

Du kan ikke bruge Chrome-apps eller -udvidelser til den slettede konto – hverken dem der er gratis, eller dem, du har betalt for.

Du kan stadig:

• Lade andre bruge din Chromebook midlertidigt
  • Logge ind med en Google-konto, der ikke er slettet

Trin 2: Gennemgå og download dine oplysninger

Inden du sletter din konto:

Trin 3: Slet din konto

Bemærk! Hvis du har mere end én Google-konto og sletter den ene, slettes de andre ikke.

1. Gå til Slet din Google-konto.
  2. Gennemgå det, du er ved at slette, og følg vejledningen.

Fjern andre tjenester fra din Google-konto

Hvis du ikke vil slette hele din Google-konto, kan du få flere oplysninger her:

Fjern en Google-konto fra din enhed

Hvis du vil fjerne en konto fra din enhed uden at slette den, skal du følge vejledningen nedenfor. Hvis du ikke kan se din enhed, kan du gå til producentens supportwebsite.

Gendan din konto

Hvis du har skiftet mening eller har slettet din konto ved et uheld, kan du muligvis få den tilbage. Se, hvordan du gendanner din konto.