Suprimiu el vostre compte de Google

Podeu suprimir el vostre Compte de Google en qualsevol moment. Si canvieu d'opinió, és possible que no pugueu recuperar-lo després d'un període de temps determinat.

Pas 1: sapigueu què implica suprimir el compte

• Perdreu totes les dades i el contingut del compte, com ara correus electrònics, fitxers, calendaris i fotos.
  • No podreu utilitzar serveis de Google en què inicieu la sessió amb el compte, per exemple Gmail, Google Drive, Calendar o Google Play.
  • Perdreu l'accés a les subscripcions i al contingut que hàgiu comprat amb el compte a YouTube o Google Play, com ara aplicacions, pel·lícules, jocs, música i sèries de televisió.

Més dades i contingut que perdreu

Si feu servir un dispositiu Android

Ja no podreu utilitzar algunes aplicacions i alguns serveis del dispositiu.

Google Play

• Ja no podreu baixar ni actualitzar aplicacions o jocs de Play Store.
  • Ja no podreu accedir a la música, a les pel·lícules, als llibres ni a les revistes que hàgiu comprat.
  • Perdreu la música que hàgiu comprat a qualsevol altre lloc i afegit a Google Play.
  • És possible que perdeu el progrés i els assoliments dels jocs, així com altres dades de Google Play del compte.

Contactes

Perdreu els contactes que hàgiu emmagatzemat només al Compte de Google i no per separat al dispositiu.

Drive

• A Drive no es desaran dades. Aquesta condició també inclou les fotos que hàgiu fet amb el dispositiu o els fitxers baixats de correus electrònics.
  • No podreu penjar fitxers al compte suprimit ni baixar-ne.
Si feu servir Chromebook

No podràs utilitzar cap aplicació ni extensió de Chrome per al compte suprimit.

De tota manera, encara podràs fer el següent:

• Permetre que altres usuaris facin servir el dispositiu Chromebook temporalment.
  • Iniciar la sessió amb un Compte de Google que no s'hagi suprimit.

Si el vostre compte ha patit un atac de pirates informàtics

Abans de suprimir un compte hackejat o en perill, teniu l'opció de fer servir la Comprovació de seguretat per obtenir més informació sobre les parts del compte a les quals s'ha accedit sense el vostre permís. D'aquesta manera, podeu prendre mesures per reduir els danys que el hacker pugui causar. Per exemple:

• En cas que deseu les contrasenyes al Compte de Google, podeu esbrinar si algú ha accedit a les contrasenyes per determinar si cal canviar-les.

• En cas que deseu els contactes al Compte de Google, podeu saber si algú els ha baixat i, així, demanar als contactes que estiguin a l'aguait per si reben missatges sospitosos.

• En cas que utilitzeu Google Wallet per a les transaccions, podeu comprovar si hi ha algun pagament no autoritzat i, així, impugnar-lo.

Important: després de suprimir el compte, ja no es pot utilitzar la Comprovació de seguretat per consultar-ne l'activitat.

Pas 2: reviseu i baixeu la vostra informació

Abans de suprimir el compte, feu el següent:

Pas 3: suprimiu el compte

Nota: si teniu més d'un Compte de Google i en suprimiu un, els altres no se suprimiran.

1. Aneu a la secció Dades i privadesa del vostre Compte de Google.
  2. Desplaceu-vos fins a "Les teves dades i opcions de privadesa".
  3. Seleccioneu Més opcions i, a continuació, Suprimeix el teu Compte de Google.
  4. Seguiu les instruccions per suprimir el vostre compte.

Suprimir altres serveis del Compte de Google

Si no voleu suprimir tot el vostre Compte de Google, obteniu informació sobre les accions següents:

Suprimir un Compte de Google del dispositiu

Per treure un compte del dispositiu sense suprimir-lo, seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació. Si el dispositiu no és a la llista, aneu al lloc web d'assistència del fabricant.

Recuperar el compte

Si canvieu d'opinió o suprimiu el compte per error, és possible que pugueu recuperar-lo dins d'un període de temps determinat. Obteniu informació sobre com podeu recuperar el compte.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.