Suprimir el vostre compte de Google

El fet de suprimir el vostre compte de Google afecta totes les dades associades i tots els serveis que utilitzeu, com ara Gmail, Google Play o YouTube.

Podeu suprimir el vostre compte de Google en qualsevol moment, però és possible que després no pugueu restaurar-lo. També podeu treure el compte d'un telèfon Pixel, d'un dispositiu Nexus o d'altres dispositius Android sense haver de suprimir-lo.

Pas 1: què passa quan suprimiu el compte

Un cop hàgiu suprimit el compte de Google, ja no podreu fer servir els elements següents:

• Els serveis en què cal iniciar la sessió, com ara Gmail, Drive i Calendar.
  • Les dades associades al compte, inclosos els correus electrònics i les fotos.
  • Les subscripcions i el contingut que hàgiu comprat a YouTube, com ara pel·lícules i programes de televisió.
  • El contingut que hàgiu comprat a Google Play, com ara aplicacions, pel·lícules, jocs o música.
  • La informació que hàgiu desat a Chrome.
  • El vostre nom d'usuari de Gmail. Després de suprimir un nom d'usuari, ningú no el pot tornar a fer servir.

Si feu servir un dispositiu Android

Sense un compte de Google, ja no tindreu accés a algunes aplicacions ni a alguns serveis del dispositiu.

• Google Play: no podreu baixar ni actualitzar aplicacions i jocs de Play Store. Tampoc no podreu accedir a la música, les pel·lícules, els llibres i les revistes que hàgiu comprat. Això també s'aplica a tota la música que hàgiu comprat fora de Google Play i que hàgiu penjat al magatzem de música. És possible que es perdin el progrés dels jocs, els assoliments i altres dades associades al vostre compte de Google a Google Play Jocs.
  • Contactes: es perdran tots els contactes que hàgiu desat només al compte de Google, i és possible que no se sincronitzin amb els vostres dispositius.
  • Drive: ja no podreu desar dades a Drive, ni en podreu crear còpies de seguretat mitjançant Android Backup Service. Aquesta condició també s'aplica a les fotos que feu amb el dispositiu i als documents que baixeu des del correu electrònic. No podreu baixar ni penjar fitxers.
Si feu servir Chromebook

Un cop hàgiu suprimit el compte de Google, ja no podreu cercar ni fer servir els elements següents:

• Cap de les aplicacions de Chrome del compte suprimit, ja siguin gratuïtes o de pagament.
  • Cap de les extensions de Chrome del compte suprimit, ja siguin gratuïtes o de pagament.

Tot i això, podreu deixar que altres persones utilitzin temporalment el vostre dispositiu Chromebook i que hi iniciïn la sessió amb un compte de Google que no s'hagi suprimit.

Pas 2: actualitzeu i baixeu la vostra informació

Un cop hàgiu suprimit el compte, ja no podreu accedir a la vostra informació. Abans de suprimir-lo, feu el següent:

• Reviseu la informació associada al compte al Tauler de control de Google.
  • Actualitzeu la informació dels serveis que utilitzen la vostra adreça de Gmail per iniciar la sessió.
  • Actualitzeu la informació de recuperació de contrasenya.
  • Obteniu informació sobre com baixar la vostra informació.

Pas 3: suprimiu el compte de Google

1. Inicieu la sessió a El meu compte. Si heu oblidat la contrasenya, seguiu els passos per recuperar el compte.
  2. A "Preferències del compte", seleccioneu Suprimeix alguns serveis o tot el compte.
  3. Trieu el servei que vulgueu suprimir o seleccioneu Suprimeix el compte de Google i les dades.
  4. Reviseu el que esteu suprimint i seguiu les instruccions.
  5. Trieu Suprimeix. Si heu suprimit el compte accidentalment, obteniu informació sobre com restaurar-lo.

Si no podeu seguir aquests passos, és possible que el compte l'hagi creat la vostra organització o empresa. Per obtenir ajuda, contacteu amb l'administrador.