Suprimir el Compte de Google

Podeu suprimir el Compte de Google en qualsevol moment, però, si canvieu d'opinió, és possible que no pugueu recuperar-lo.

Pas 1: sapigueu què implica suprimir el compte

• Perdreu totes les dades i el contingut del compte, com ara correus electrònics, fitxers, calendaris i fotos.
  • No podreu utilitzar serveis de Google en què inicieu la sessió amb el compte, per exemple Gmail, Google Drive, Calendar o Google Play.
  • Perdreu l'accés a les subscripcions i al contingut que hàgiu comprat amb el compte a YouTube o Google Play, com ara aplicacions, pel·lícules, jocs, música i programes de televisió.

Més dades i contingut que perdreu

• La informació que hàgiu desat a Chrome, com ara les adreces d'interès.
  • L'adreça electrònica de Gmail. No rebreu els correus electrònics que s'enviïn a aquesta adreça electrònica. Ningú no podrà tornar a fer servir aquesta adreça electrònica.

Pas 2: reviseu i baixeu la vostra informació

Abans de suprimir el compte, feu el següent:

Pas 3: suprimiu el compte

Nota: si teniu més d'un Compte de Google i en suprimiu un, els altres no se suprimiran.

Per suprimir el Compte de Google, seguiu els passos següents:

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Baixa les dades, suprimeix-les o planifica què en vols fer, feu clic a Suprimeix un servei o el compte.
  4. Al tauler Suprimeix el Compte de Google, feu clic a Suprimeix el compte.

Suprimir altres serveis del Compte de Google

Si no voleu suprimir tot el Compte de Google, obteniu informació sobre les accions següents:

Treure un Compte de Google del dispositiu

Per treure un compte del dispositiu sense suprimir-lo, seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació. Si el dispositiu no és a la llista, aneu al lloc web d'assistència del fabricant.

Recuperar el compte

Si heu canviat d'opinió o heu suprimit el compte per accident, és possible que pugueu recuperar-lo. Consulteu com podeu recuperar el compte.