We've gotten reports about some users being signed out of their accounts unexpectedly. We're investigating, but not to worry: there is no indication that this is connected to any phishing or account security threats. Please try to sign-in again at accounts.google.com and if you cannot remember your password, please use this link to recover your password. If you use 2-Step Verification, there may have been a delay in receiving your SMS code. Please try again or use backup codes.

Suprimir el vostre compte de Google

El fet de suprimir el vostre compte de Google afecta totes les dades associades i tots els serveis que utilitzeu, com ara Gmail, Google Play o YouTube.

Podeu suprimir un compte de Google en qualsevol moment, però és possible que no es pugui restaurar un cop suprimit.

També podeu treure el vostre compte d'un telèfon Pixel, d'un dispositiu Nexus o d'altres dispositius Android sense haver-lo de suprimir.

Què passa quan suprimiu el compte

Un cop suprimiu el compte de Google, ja no podreu fer servir els elements següents:

• Serveis en què es requereixi que hi inicieu la sessió, com ara Gmail, Drive i Calendar.
  • Dades associades amb el compte, inclosos els correus electrònics, les fotos i els registres de les transaccions.
  • Subscripcions i contingut que hàgiu comprat a YouTube, com ara pel·lícules i sèries de televisió.
  • Contingut que hàgiu comprat a Google Play, com ara aplicacions, pel·lícules, jocs o música.
  • Informació que hàgiu desat a Chrome.
  • El vostre nom d'usuari de Gmail. Després de suprimir un nom d'usuari, ningú no el pot tornar a fer servir.

Nota: si feu servir la vostra adreça de Gmail per iniciar la sessió en altres serveis o per recuperar la contrasenya, actualitzeu la informació personal als serveis en qüestió abans de suprimir el vostre compte de Google.

Si feu servir un dispositiu Android

Sense un compte de Google, ja no tindreu accés a algunes aplicacions ni a alguns serveis al vostre dispositiu Android, inclosos els que us indiquem a continuació:

• Google Play: no podreu baixar ni actualitzar aplicacions o jocs de Play Store. Tampoc no podreu fer servir la música, les pel·lícules, els llibres o les revistes que hàgiu comprat a Google Play. Això també s'aplica a tota la música que hàgiu comprat fora de Google Play i que hàgiu penjat al magatzem de música. És possible que es perdin el progrés dels jocs, els assoliments i altres dades associades amb el compte de Google que féssiu servir a Google Play Jocs.
  • Contactes: es perdran tots els contactes que hàgiu desat només al compte de Google. Els contactes deixaran de sincronitzar-se als dispositius.
  • Drive: ja no podreu desar dades a Drive, ni en podreu crear còpies de seguretat mitjançant Android Backup Service. Aquesta condició també s'aplica a les fotos que feu amb el dispositiu i als documents que baixeu des d'un correu electrònic. No podreu baixar ni penjar fitxers.
Si feu servir un Chromebook

Un cop hàgiu suprimit el compte de Google, no podreu cercar ni fer servir els següents elements al Chromebook:

• Cap de les aplicacions de Chrome del compte suprimit, ja siguin gratuïtes o de pagament.
  • Cap de les extensions de Chrome del compte suprimit, ja siguin gratuïtes o de pagament.

Encara podreu fer servir el mode de convidat o iniciar la sessió al Chromebook amb un compte de Google que no s'hagi suprimit.

Abans de suprimir el compte, reviseu les dades i els productes que hi estiguin associats al Tauler de control de Google.

Suprimir el vostre compte de Google

1. Inicieu la sessió a El meu compte. Si heu oblidat la contrasenya, podeu restablir-la.
  2. A la secció "Preferències del compte", seleccioneu Suprimiu alguns serveis o tot el compte.
  3. Trieu Suprimeix el compte de Google i les dades.
  4. Reviseu el que esteu suprimint i activeu les dues caselles de selecció a la part inferior de la pàgina.
  5. Trieu Suprimeix el compte.

Nota: si suprimiu el compte, deixareu de tenir accés a les dades. Us recomanem que baixeu les dades abans de suprimir-lo.

Si no podeu seguir aquests passos, és possible que el compte s'hagi creat mitjançant una organització o una empresa que requereixi passos diferents per a l'eliminació.

Suprimir determinats serveis de Google del compte
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Preferències del compte", seleccioneu Suprimiu alguns serveis o tot el compte.
  3. Seleccioneu el servei que vulgueu suprimir i seguiu les instruccions en pantalla.

Restaurar un compte de Google

Teniu un període de temps curt per recuperar el compte de Google un cop l'hàgiu suprimit. Seguiu els passos indicats per provar de restaurar el vostre compte de Google.