Find din mail med hjælp til adgangskode

Følg denne vejledning, hvis du ikke modtager en mail med hjælp til adgangskode:

1. Find en mail med emnelinjen "Bekræftelseskode fra Google" i din indbakke. Hvis du ikke bruger Gmail, kan du søge i indbakken på den mailadresse, du bruger til at logge ind på din konto. Hvis du bruger Gmail, kan du tjekke indbakken på den mailadresse til gendannelse, du angav, da du tilmeldte dig Gmail. Hvis du ikke har angivet en mailadresse til gendannelse, kan du prøve at gendanne din konto på en anden måde.
  2. Tjek dine mapper med spam- eller massemail. Det er muligt, at den mail, som vi forsøgte at sende til dig, er blevet opfanget af et spam- eller massemailfilter i dit mailsystem. Kig efter en mail fra Google med emnelinjen "Bekræftelseskode fra Google". Hvis du ikke kan finde mailen i disse mapper, kan du føje noreply@google.com til din adressebog og anmode om endnu en mail med hjælp til adgangskoden.
  3. Har du stadig ikke modtaget mailen? Kontakt din mailudbyder. Hvis du stadig ikke har modtaget et link til nulstilling af adgangskoden, efter du har føjet "noreply@google.com" til din adressebog eller dit spamfilters tilladelsesliste, skal du kontakte din mailudbyder. Fortæl dem, at du ikke kan modtage mails fra adressen "noreply@google.com".