Een Google-account maken

Via een Google-account krijgt u toegang tot veel Google-producten. Met een Google-account kunt u onder meer het volgende doen:

• E-mail verzenden en ontvangen met Gmail.
  • Uw nieuwe favoriete video vinden op YouTube.
  • Apps downloaden via Google Play.

Stap 1: EEN GOOGLE-ACCOUNT MAKEN

Wanneer u een Google-account maakt, vragen we om een aantal persoonlijke gegevens. Als u nauwkeurige gegevens verstrekt, kan uw account beter worden beveiligd en kunnen we onze services nuttiger maken.

Controleren of u al een Google-account heeft

Als u eerder heeft ingelogd bij een Google-product (zoals Gmail, Maps of YouTube), heeft u al een Google-account. U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord voor dat product ook gebruiken om in te loggen bij andere Google-producten.

Als u zich niet kunt herinneren dat u ooit bent ingelogd en wilt controleren of u een account heeft, geeft u uw e-mailadres op. Er wordt een bericht weergegeven als er geen Google-account aan het e-mailadres is gekoppeld.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, volgt u de stappen om uw account te herstellen.

Controleren waar e-mailmeldingen naartoe worden verzonden

Als u zich heeft aangemeld voor Gmail met uw Google-account, sturen we alle accountgerelateerde meldingsberichten naar uw Gmail-adres.

Als u wilt wijzigen waar u meldingen ontvangt, past u uw e-mailadres voor contact aan.

Stap 2: Uw account beveiligen met herstelinformatie

Als u uw wachtwoord vergeet of iemand anders uw account gebruikt zonder uw toestemming, maakt geüpdatete herstelinformatie het waarschijnlijker dat u uw account terugkrijgt.

Meer informatie over hoe u kunt voorkomen dat u geen toegang meer kunt krijgen tot uw account.