Een Google-account maken

Met een Google-account heeft u slechts één gebruikersnaam en wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot Google-producten zoals Gmail, Google+, YouTube en meer. Een Google-account wordt geleverd met een Gmail-adres en een Google+ profiel. Nadat u een Google-account heeft gemaakt, kunt u dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken om in te loggen bij een Google-product.

Een Google-account maken

Ga naar de pagina Uw Google-account maken om een Google-account te maken.

U kunt ook op de link Een account maken onder het inlogvak in het midden van een Google-inlogpagina klikken.

Kan ik controleren of ik al een Google-account heb?

Als u eerder bent ingelogd bij een Google-product (zoals Gmail, Google+ of YouTube), heeft u al een Google-account. U kunt de gebruikersnaam en het wachtwoord die u voor dat product heeft ingesteld, gebruiken om in te loggen bij nieuwe Google-producten die u wilt proberen.

Als u zich niet kunt herinneren of u ooit bent ingelogd en wilt controleren of u een account heeft, geeft u uw e-mailadres op de pagina voor wachtwoordondersteuning op. Als er geen Google-account aan uw e-mailadres is gekoppeld, ziet u de melding dat er geen accounts zijn gevonden voor het e-mailadres dat u heeft ingevoerd.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de pagina Problemen met inloggen.

Meldingen per e-mail verzenden naar uw account

Als u zich heeft aangemeld voor Gmail met uw Google-account, verzenden we alle accountgerelateerde e-mails naar uw nieuwe Gmail-adres (uw gebruikersnaam@gmail.com).

Als u wilt wijzigen waar uw meldingen naartoe worden gestuurd, kunt u inloggen bij Mijn account. Meer informatie over beveiligingsmeldingen.