Een Google-account maken

U kunt zich aanmelden voor een Google-account zodat u Gmail, Google+, YouTube en andere Google-producten kunt gebruiken met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord.

Een Google-account maken

Ga naar de pagina Maak uw Google-account als u een Google-account wilt maken.

U kunt ook op de link Account maken onder het inlogvak in het midden van een Google-inlogpagina klikken.

Controleren of u een Google-account heeft

Als u eerder bent ingelogd bij een Google-product (zoals Gmail, Google+ of YouTube), heeft u al een Google-account. U kunt de gebruikersnaam en het wachtwoord die u voor dat product heeft ingesteld, gebruiken om in te loggen bij nieuwe Google-producten die u wilt proberen.

Als u zich niet kunt herinneren of u ooit bent ingelogd en wilt controleren of u een account heeft, geeft u uw e-mailadres op de pagina voor wachtwoordondersteuning op. Het bericht 'Kan uw Google-account niet vinden. Probeer het opnieuw.' wordt weergegeven als er geen Google-account is gekoppeld aan uw e-mailadres.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de pagina Problemen met inloggen.

Meldingen per e-mail verzenden naar uw account

Als u zich heeft aangemeld voor Gmail met uw Google-account, verzenden we alle accountgerelateerde e-mails naar uw nieuwe Gmail-adres (uw gebruikersnaam@gmail.com).

Als u wilt wijzigen waar uw meldingen naartoe worden gestuurd, kunt u inloggen bij Mijn account. Meer informatie over beveiligingsmeldingen.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.