Google-tilin luominen

Google-tilin avulla voit käyttää monia Googlen tuotteita, kuten Gmailia, Google+ -palvelua, YouTubea ja monia muita. Google-tili sisältää Gmail-osoitteen ja Google-profiilin, joiden avulla saat monipuolisemman ja henkilökohtaisemman Googlen tuotteiden käyttökokemuksen.

Voit luoda Google-tilin siirtymällä tilin luomissivulle tai klikkaamalla Luo tili -painiketta minkä tahansa Googlen kirjautumissivun oikeassa yläkulmassa. Google-tilisi avulla voit käyttää kaikkia Googlen tuotteita. Kun luot tilin – riippumatta siitä, luotko sen tilin luomissivulla vai tietyn tuotteen kirjautumissivulla – voit käyttää kaikkia Googlen tuotteita tällä käyttäjänimellä ja salasanalla.

Oletetaan, että haluat käyttää YouTubea, jotta voit julkaista videoitasi. Siirryt osoitteeseen www.youtube.com ja luot Google-tilin. Voit kirjautua sisään YouTubeen käyttäjänimelläsi ja salasanallasi ja julkaista videoita. Lisäksi voit käyttää tiliä esimerkiksi asiakirjojen luomiseen ja jakamiseen Google-dokumenteissa.

Lähetämme kaikki tiliisi ja tuotteiden käyttöön liittyvät sähköpostit uuteen Gmail-osoitteeseesi (käyttäjänimi@gmail.com).

Kun luot tilin, pyydämme sinua antamaan joitakin tietoja, jotta voimme tarjota sinulle turvallisen ja henkilökohtaisen Google-käyttökokemuksen. Lisätietoja tilin luomisen yhteydessä antamistasi tiedoista.