Google-tilin luominen

Google-tilin avulla voit käyttää useita Google-tuotteita. Google-tilin avulla voit esimerkiksi

• lähettää ja vastaanottaa sähköpostia Gmaililla
  • löytää uusia lempivideoita YouTubesta
  • ladata sovelluksia Google Playsta.

Vaihe 1: LUO GOOGLE-TILI

Kun luot Google-tilin, pyydämme joitain henkilökohtaisia ​​tietoja. Antamalla tarkkoja tietoja voit auttaa pitämään tilisi turvassa ja tekemään palveluistamme hyödyllisempiä.

Tarkista, onko sinulla jo Google-tili

Jos olet aiemmin kirjautunut johonkin Google-tuotteeseen (kuten Gmailiin, Google+:aan tai YouTubeen), sinulla on jo Google-tili. Voit kirjautua kaikkiin muihin Google-tuotteisiin tämän tuotteen käyttäjänimellä ja salasanalla.

Jos et muista kirjautuneesi sisään ja haluat tarkistaa, onko sinulla tili, kirjoita sähköpostiosoitteesi. Sinulle kerrotaan, onko sähköpostiosoitteeseen liitetty Google-tiliä.

Jos unohdit käyttäjänimen tai salasanan, palauta tili ohjeiden mukaan.

Tarkista, mihin osoitteeseen sähköposti-ilmoitukset lähetetään

Jos käytät Gmailia Google-tililläsi, kaikki tiliisi liittyvät sähköpostiviestit lähetetään Gmail-osoitteeseesi.

Jos haluat ilmoitusten tulevan eri paikkaan, vaihda yhteyssähköpostiosoitetta.

Vaihe 2: Suojaa tiliäsi palautustietojen avulla

Jos unohdat salasanasi tai joku käyttää tiliäsi luvatta, ajan tasalla olevien palautustietojen avulla on todennäköisempää saada tili takaisin.

Lue, miten voit välttää sen, ettet pääse kirjautumaan tilillesi.