Useat Google-käyttäjätilit kirjattiin ulos rutiinihuollon yhteydessä. Jos tilisi on kirjattu ulos, kirjaudu uudelleen sisään osoitteessa https://accounts.google.com. Jos et muista salasanaasi tai et pysty kirjautumaan muusta syystä, palauta salasanasi täällä. Tukiedustajamme eivät voi auttaa salasanaongelmissa turvallisuussyistä.

Google-tilin luominen

Voit luoda Google-tilin ja käyttää Gmailia, Google+:aa, YouTubea ja muita Google-tuotteita samalla käyttäjänimellä ja salasanalla.

Google-tilin luominen

Voit luoda Google-tilin Luo Google-tili ‑sivulla.

Voit myös valita Luo tili minkä tahansa Googlen kirjautumissivun kirjautumisruudun alapuolella.

Google-tilin tarkistaminen

Jos olet aiemmin kirjautunut johonkin Google-tuotteeseen (kuten Gmailiin, Google+:aan tai YouTubeen), sinulla on jo Google-tili. Voit kirjautua samalla käyttäjänimellä ja salasanalla mihin tahansa muuhun Google-tuotteeseen, jota haluat kokeilla.

Jos et muista koskaan kirjautuneesi sisään ja haluat tarkistaa, onko sinulla tili, kirjoita sähköpostiosoitteesi salasana-apusivulle. Jos sähköpostiosoitteeseesi ei ole liitetty Google-tiliä, näet viestin "Google-tiliäsi ei löytynyt. Yritä uudelleen."

Jos olet unohtanut käyttäjänimen tai salasanan, käy kirjautumisongelmasivulla.

Tiliin liittyvät sähköposti-ilmoitukset

Jos käytät Gmailia Google-tililläsi, kaikki tiliisi liittyvät sähköpostiviestit lähetetään uuteen Gmail-osoitteeseesi (käyttäjänimi@gmail.com).

Jos haluat muuttaa ilmoitusten näyttämispaikkaa, voit tehdä tämän kirjautumalla sisään Oma tili ‑sivulle. Lisätietoja tietoturvailmoituksista.