Suorita uusi tietosuojatarkistus. Paranna Google-tilisi turvallisuutta kaksi minuuttia kestävän tarkistuksen avulla.

Google-tilin luominen

Voit luoda itsellesi Google-tilin Gmailin, Google+:n, YouTuben ja muiden Google-tuotteiden käyttöä varten.

Uuden tilin luominen

Aloita Google-tilin luominen siirtymällä Google-tilin luomissivulle.

Voit myös valita millä tahansa Googlen kirjautumissivulla Lisää vaihtoehtoja ja sitten Luo tili.

Tarkista, onko sinulla jo Google-tili

Jos olet aiemmin kirjautunut johonkin Google-tuotteeseen (kuten Gmailiin, Google+:aan tai YouTubeen), sinulla on jo Google-tili. Voit kirjautua kaikkiin muihin Google-tuotteisiin kyseiseen tuotteeseen luomallasi käyttäjänimellä ja salasanalla.

Jos et muista kirjautuneesi sisään ja haluat tarkistaa, onko sinulla tili, anna sähköpostiosoitteesi. Jos sähköpostiosoitteeseesi ei liity Google-tiliä, tästä kerrotaan sinulle viestillä.

Jos unohdit käyttäjänimen tai salasanan, palauta tili ohjeiden mukaan.

Tarkista, mihin osoitteeseen sähköposti-ilmoitukset lähetetään

Jos käytät Gmailia Google-tililläsi, kaikki tiliisi liittyvät sähköpostiviestit lähetetään Gmail-osoitteeseesi.

Jos haluat saada ilmoituksia toiseen osoitteeseen, kirjaudu Oma tili ‑sivulle ja sitten Henkilökohtaiset tietosi ja sitten Sähköpostiosoite.