Google-tilin luominen

Kun luot Google-tilin, voit käyttää Gmailia, Google+:aa, YouTubea ja muita Google-tuotteita, joissa käytetään samaa käyttäjänimeä ja salasanaa.

Uuden tilin luominen

Aloita Google-tilin luominen siirtymällä Google-tilin luomissivulle.

Voit myös valita Luo tili minkä tahansa Googlen kirjautumissivun kirjautumisruudun alapuolella.

Tarkista, onko sinulla jo Google-tili

Jos olet aiemmin kirjautunut johonkin Google-tuotteeseen (kuten Gmailiin, Google+:aan tai YouTubeen), sinulla on jo Google-tili. Voit kirjautua kaikkiin muihin Google-tuotteisiin kyseiseen tuotteeseen luomallasi käyttäjänimellä ja salasanalla.

Jos et muista koskaan kirjautuneesi sisään ja haluat tarkistaa, onko sinulla tili, anna sähköpostiosoitteesi salasana-apusivulla. Jos sähköpostiosoitteeseesi ei ole liitetty Google-tiliä, näet viestin "Google-tiliäsi ei löytynyt. Yritä uudelleen."

Jos unohdit käyttäjänimesi tai salasanasi, siirry tilin tukisivulle.

Tarkista, mihin osoitteeseen sähköposti-ilmoitukset lähetetään

Jos käytät Gmailia Google-tililläsi, kaikki tiliisi liittyvät sähköpostiviestit lähetetään Gmail-osoitteeseesi (käyttäjänimi@gmail.com).

Jos haluat ilmoitusten tulevan eri paikkaan, kirjaudu Oma tili ‑sivulle ja sitten Laitetoiminta ja ilmoitukset.