Google-tilin luominen

Google-tilin avulla voit käyttää useita Google-tuotteita. Google-tilin avulla voit esimerkiksi

• lähettää ja vastaanottaa sähköpostia Gmaililla
  • löytää uusia lempivideoita YouTubesta
  • ladata sovelluksia Google Playsta.

Vaihe 1: Luo Google-tili

Kun luot Google-tilin, pyydämme joitain henkilökohtaisia tietoja. Antamalla tarkkoja tietoja voit auttaa pitämään tilisi turvassa ja tekemään palveluistamme hyödyllisempiä.

Vinkki: Et tarvitse Gmailia Google-tilin luomiseen. Voit käyttää tilin luomiseen myös muuta kuin Gmailin sähköpostiosoitetta.

Uuden käyttäjänimen valitseminen
  1. Siirry Google-tilin luomissivulle.
  2. Lisää nimesi.
  3. Lisää Käyttäjänimi-kenttään haluamasi käyttäjänimi tilille.
  4. Lisää ja vahvista salasana.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vahvista matkapuhelinnumerosi tekstiviestinä lähetetyllä koodilla.
  7. Valitse Vahvista.
Tarkista, onko sinulla jo Google-tili

Jos olet aiemmin kirjautunut johonkin Google-tuotteeseen (kuten Gmailiin, Google+:aan tai YouTubeen), sinulla on jo Google-tili. Voit kirjautua kaikkiin muihin Google-tuotteisiin tämän tuotteen käyttäjänimellä ja salasanalla.

Jos et muista kirjautuneesi sisään ja haluat tarkistaa, onko sinulla tili, lisää sähköpostiosoitteesi. Sinulle kerrotaan, onko sähköpostiosoitteeseen liitetty Google-tiliä.

Jos unohdit käyttäjänimen tai salasanan, palauta tilisi.

Tarkista, mihin osoitteeseen sähköposti-ilmoitukset lähetetään

Kaikki tiliin liittyvät ilmoitukset lähetetään oletuksena uuteen Gmail-osoitteeseesi tai muuhun kuin Googlen sähköpostiosoitteeseen, jos rekisteröidyit olemassa olevalla sähköpostiosoitteella.

Jos haluat ilmoitusten tulevan eri paikkaan, vaihda yhteyssähköpostiosoitetta.

Vinkki: Voit myös luoda Google-tilin omistamallasi muulla kuin Googlen sähköpostiosoitteella.

Olemassa olevan sähköpostiosoitteen käyttäminen

1. Siirry Google-tilin luomissivulle.
  2. Lisää nimesi.
  3. Valitse Käytä nykyistä sähköpostiosoitettani.
  4. Lisää nykyinen sähköpostiosoitteesi.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vahvista sähköpostiosoite olemassa olevaan sähköpostiosoitteeseesi lähetetyllä koodilla.
  7. Valitse Vahvista.

Vaihe 2: Suojaa tiliäsi palautustietojen avulla

Jos unohdat salasanasi tai joku käyttää tiliäsi luvatta, ajan tasalla olevien palautustietojen avulla on todennäköisempää saada tili takaisin.

Lue, miten voit varmistaa pääsyn tilillesi.