Google-tilin luominen

Google-tilin avulla voit käyttää monia Googlen tuotteita, kuten Gmailia, Google+ -palvelua, YouTubea ja monia muita yhdellä käyttäjänimellä ja salasanalla. Google-tili sisältää Gmail-osoitteen ja Google+ -profiilin. Google-tilin luotuasi voit käyttää kaikkia Googlen tuotteita tällä käyttäjänimellä ja salasanalla.

Google-tilin luominen

Aloita Google-tilin luominen Google-tilipalvelun tilin luontisivulla.

Voit myös valita Luo tili -linkin minkä tahansa Googlen kirjautumissivun kirjautumisruudun alapuolella.

Miten voin tarkistaa, onko minulla jo Google-tili?

Jos olet aiemmin kirjautunut johonkin Google-tuotteeseen (kuten Gmailiin, Google+ -palveluun tai YouTubeen), sinulla on jo Google-tili. Voit kirjautua samalla käyttäjänimellä ja salasanalla mihin tahansa muuhun Google-tuotteeseen, jota haluat kokeilla.

Jos et muista koskaan kirjautuneesi sisään ja haluat tarkistaa, onko sinulla tili, kirjoita sähköpostiosoitteesi Google-tilien palauttaminen -sivulle. Jos sähköpostiosoitteeseesi ei ole liitetty Google-tiliä, näet Antamallasi sähköpostiosoitteella ei löydy tiliä -ilmoituksen.

Jos olet unohtanut käyttäjänimen tai salasanan, siirry kirjautumisongelmasivulle.

Tiliin liittyvät sähköposti-ilmoitukset

Jos käytät Gmailia Google-tililläsi, kaikki tiliisi liittyvät sähköpostiviestit lähetetään uuteen Gmail-osoitteeseesi (käyttäjänimi@gmail.com).

Jos haluat muuttaa ilmoitusten näyttämispaikkaa, voit tehdä tämän kirjautumalla sisään Oma tili -sivulle. Lisätietoja tietoturvailmoituksista on täällä.