Google-tilin luominen

Google-tilin avulla voit käyttää monia Googlen tuotteita, kuten Gmailia, Google+:aa, YouTubea ja monia muita yhdellä käyttäjänimellä ja salasanalla. Google-tili sisältää Gmail-osoitteen ja Google+ -profiilin, jotta Googlen tuotteiden käyttökokemus on monipuolisempi ja henkilökohtaisemma

Google-tilin luominen

Aloita Google-tilin luominen Google-tilipalvelun tilin luontisivulla.

Voit myös klikata Luo tili -linkkiä minkä tahansa Googlen kirjautumissivun kirjautumisruudun alapuolella.

Kirjautuminen samalla käyttäjänimellä ja salasanalla Googlen kaikkiin palveluihin

Google-tilin luotuasi voit käyttää kaikkia Googlen tuotteita tällä käyttäjänimellä ja salasanalla. Tämä pitää paikkansa riippumatta siitä, loitko tilin pääkirjautumissivun kautta vai tietyn tuotteen rekisteröitymissivun kautta. Oletetaan, että haluat käyttää YouTubea videoiden julkaisuun. Siirryt osoitteeseen www.youtube.com ja luot Google-tilin. Voit nyt kirjautua sisään YouTubeen käyttäjänimelläsi ja salasanallasi ja julkaista videoita. Lisäksi voit käyttää tiliä esimerkiksi dokumenttien luomiseen ja jakamiseen Google Docsissa.

Miten voin tarkistaa, onko minulla jo Google-tili?

Jos olet aiemmin kirjautunut johonkin Google-tuotteeseen (kuten Gmailiin, Google+ -palveluun tai YouTubeen), sinulla on jo Google-tili. Voit kirjautua samalla käyttäjänimellä ja salasanalla mihin tahansa muuhun Google-tuotteeseen, jota haluat kokeilla. Jos olet unohtanut käyttäjänimen ja salasanan, käy kirjautumisongelmasivulla.

Tiliin liittyvät sähköposti-ilmoitukset

Jos käytät Gmailia Google-tililläsi, kaikki tiliisi liittyvät sähköpostiviestit lähetetään uuteen Gmail-osoitteeseesi (käyttäjänimi@gmail.com).

hc_author_kelly

Tämän ohjesivun on kirjoittanut Kaley, tilien tukitiimin jäsen. Jos sinulla on parannusehdotuksia artikkeliin, kerro ne alla.