Modtag koder via besked eller telefonopkald

Hvis du vælger at modtage koder via besked, skal du sikre dig, at dit abonnement og din mobilenhed understøtter levering af beskeder. Leveringshastighed og tilgængelighed varierer afhængigt af placering og mobilselskab. Hvis leveringen af sms-beskeder er langsom, kan du prøve at bruge valgmuligheden for modtagelse af kode via opkald. Hvis du har en smartphone, anbefaler vi, at du bruger appen Google Autentificering.

Andre måder, du kan få koder på

Hvis du stadig ikke modtager dine koder via besked eller telefonopkald, er der mange andre måder, du kan komme ind på din konto på. Dette afhænger primært af, om du konfigurerede et alternativt telefonnummer, gemte dine alternative verificeringskoder eller begge dele, da du konfigurerede totrinsverificering.

Hvis du konfigurerer et alternativt telefonnummer, kan du vælge at få sendt koden til det. Hvis du har gemt dine alternative verificeringskoder, kan du bruge hvilken som helst af dine tilbageværende alternative verificeringskoder som kode ved login. Dette er de to hurtigste valgmuligheder, og de tager et par minutter at udføre.

Hvis du ikke har oprettet valgmuligheder for alternativ verificering, skal du følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.

Har du stadig ikke adgang? Du kan eventuelt oprette en ny Google-konto. Når du gør det, kan du følge denne vejledning for at undgå at blive låst ude af din Google-konto.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.