Herstel-e-mailadres

U hoeft niet verplicht een herstel-e-mailadres op te geven, maar u kunt daarmee wel gemakkelijker toegang krijgen tot uw account als u uw wachtwoord vergeet of de toegang kwijtraakt. Welk e-mailadres u zou moeten gebruiken

Uw herstel-e-mailadres moet een e-mailadres zijn dat u regelmatig gebruikt.

Als u Gmail gebruikt, heeft u misschien een herstel-e-mailadres toegevoegd aan uw account toen u zich voor het eerst aanmeldde.

Als u Gmail niet gebruikt, is het hersteladres voor uw wachtwoord het e-mailadres dat u heeft gebruikt om u aan te melden voor uw account (bijvoorbeeld: mijngebruikersnaam@yahoo.com).

Een herstel-e-mailadres wijzigen of toevoegen
  1. Ga naar de pagina Accountinstellingen.
  2. Selecteer E-mail in het gedeelte 'Persoonlijke gegevens'.
  3. Selecteer Bewerken naast Secundair e-mailadres.
  4. Voeg uw herstel-e-mailadres toe.
  5. Selecteer Gereed.
Manieren waarop we uw e-mailadres gebruiken
We gebruiken uw herstel-e-mailadres om met u te communiceren in de volgende gevallen:
  • We moeten uw gebruikersnaam bevestigen nadat u een adres heeft gemaakt.
  • U kunt niet inloggen bij Google.
  • U bent uw wachtwoord vergeten.
  • U heeft bijna geen opslagruimte meer.
  • We moeten u op de hoogte stellen van ongebruikelijke activiteit in verband met uw adres.
hc_author_kelly

Kaley maakt deel uit van het ondersteuningsteam voor Google Accounts en is auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder suggesties achter hoe ze haar artikel kan verbeteren.