Herstel-e-mailadres

U hoeft geen herstel-e-mailadres op te geven, maar we raden u ten zeerste aan dit te doen. Zodra u bent begonnen met het gebruik van Google als aangemelde gebruiker, gebruiken we uw herstel-e-mailadres om in de volgende situaties met u te communiceren:
  • We moeten uw gebruikersnaam bevestigen nadat u een adres heeft gemaakt
  • U kunt zich niet aanmelden bij Google
  • U bent uw wachtwoord vergeten
  • U heeft bijna geen opslagruimte meer
  • We moeten u op de hoogte stellen van ongebruikelijke activiteit in verband met uw adres

Als u Gmail gebruikt, heeft u mogelijk een herstel-e-mailadres toegevoegd aan uw account toen u zich de eerste keer registreerde voor een account. Als u Gmail niet gebruikt, is het hersteladres voor uw wachtwoord het e-mailadres dat u heeft gebruikt om u te registreren voor uw account (bijvoorbeeld: mijngebruikersnaam@yahoo.com)

Een hersteladres wijzigen of toevoegen:
  1. Log in op uw account op accounts.google.com.
  2. Klik bovenaan op Beveiliging.
  3. Klik in het vak 'Herstel en meldingen' op Bewerken naast 'Herstel-e-mailadres'.

Uw hersteladres moet een e-mailadres zijn dat u regelmatig gebruikt.