Sådan opstår en modstridende konto

En Google-konto kan oprettes med en hvilken som helst almindelig e-mailadresse, som kan modtage e-mailbeskeder. Derfor er det muligt, at du har brugt din Google Apps-e-mail-adresse til at oprette en modstridende konto. En modstridende konto er en personlig Google-konto, der er oprettet med e-mail-adressen fra en Google Apps-konto. Derfor kan Google Apps-brugere have to konti med den samme e-mailadresse.

Her er et almindeligt scenarie:

1. Jane beslutter sig for at besøge www.google.com/photos og opretter en Google-konto med e-mailadressen "Jane@altostrat.com".
  2. Janes firma Altostrat opgraderer til Google Apps, hvilket betyder, at hver medarbejders e-mailadresse nu er medarbejderens brugernavn til en Google-virksomhedskonto.
  3. Jane har nu to Google-konti – en Google Apps-konto og en Google-konto, som har samme primære e-mailadresse, men som ellers ikke har noget med hinanden at gøre.
    1. Den mest almindelige grund til, at du kan have modstridende konti, er, at du har brugt Google Læser, Google Voice eller Picasa Webalbum sammen med din @mit-domæne.com-e-mail.