Kirjautuminen usealle tilille samanaikaisesti

Jos sinulla on useampia Google-tilejä, voit kirjautua usealle tilille yhtä aikaa. Näin voit vaihtaa käyttämääsi tiliä kirjautumatta ulos ja uudestaan sisään.

Tileillä on omat asetuksensa, mutta oletustilisi asetuksia käytetään joissakin tapauksissa.

Tilien lisääminen

1. Kirjaudu Googleen tietokoneellasi.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  3. Valitse valikossa Lisää tili.
  4. Kirjaudu haluamallesi tilille ohjeiden mukaisesti.

Tilien vaihtelu

1. Kirjaudu Googleen tietokoneellasi.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  3. Valitse valikosta haluamasi tili.

Tilin poistaminen kirjautumissivulta

1. Kirjaudu tietokoneella ulos selaimesta, esimerkiksi Chromesta.
  2. Valitse tililuettelon alla Poista tili.
  3. Valitse tilin vieressä Poista Poista.
  4. Valinnainen: Jos olet kirjautuneena sisään muihin selaimiin, kuten Firefoxiin tai Safariin, toista nämä vaiheet jokaisen kohdalla.

Kirjautuminen ulos

Kun kirjaudut ulos yhdeltä tililtä seuraavasti, sinut kirjataan ulos myös muilta saman selaimen tileiltä:

1. Siirry tietokoneellasi Google-sivulle, esim. www.google.com.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  3. Valitse valikossa Kirjaudu ulos.

Tilien erilliset asetukset

Voit hallita jokaisen tilin asetuksia erikseen. Kun kirjaudut useille tileille, tiliasetuksia ei yleensä jaeta tilien välillä. Tileilläsi voi esimerkiksi olla erilaisia kieliasetuksia tai kirjautumismenettelyjä.

Asetukset, jotka muistetaan

Jos olet kirjautunut useille tileille samanaikaisesti, emme aina tiedä, mitä tiliä käytät kullakin hetkellä. Jos esimerkiksi avaat uuden selainikkunan, kun olet kirjautuneena sisään kahdelle tilille, emme ole varmoja käytettävästä tilistä. Tällaisissa tapauksissa Google saattaa käyttää oletustilisi asetuksia, esimerkiksi Verkko- ja sovellustoiminnan tai Yksilöllisten mainosten asetuksia.

Mikä on oletustili

Oletustilisi on usein se tili, jolle kirjauduit ensimmäisenä. Mobiililaitteilla oletustilisi riippuu käyttöjärjestelmästä ja käytetyistä sovelluksista.