Logga in på flera konton samtidigt

Om du har fler än ett Google-konto kan du logga in på flera konton samtidigt. På så sätt kan du byta konto utan att behöva logga in och ut.

Kontona har egna inställningar, men i vissa fall kan inställningarna från standardkontot användas.

Lägga till konton

1. Logga in på Google på datorn.
  2. Välj profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Välj Lägg till konto i menyn.
  4. Logga in på det konto du vill använda genom att följa anvisningarna.

Logga ut

När du loggar ut från ett konto loggas du ut från alla konton i den webbläsaren:

1. Besök någon av Googles sidor på datorn, till exempel www.google.com.
  2. Välj profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Välj Logga ut i menyn.

Konton har egna inställningar

Du kan välja olika inställningar för alla dina konton. När du loggar in på flera konton delas oftast inte kontoinställningarna mellan konton. Du kan till exempel ha olika språkinställningar eller inloggningssteg för dina konton.

Ibland överförs inställningar

Om du är inloggad på flera konton samtidigt kanske vi inte alltid kan avgöra vilket du använder. Om du till exempel är inloggad på två konton och öppnar ett nytt fönster i webbläsaren, så är vi inte helt säkra på vilket konto du vill använda. I sådana fall kanske Google använder inställningarna från standardkontot, till exempel inställningarna för webb- och appaktivitet och Personliga annonspreferenser.

Vad är ett standardkonto?

I många fall är standardkontot det du loggade in på först. På mobila enheter kan dock standardkontot variera beroende på enhetens operativsystem och apparna du använder.