Logg deg på flere kontoer samtidig

Er du lei av å alltid måtte logge deg av for å bytte mellom kontoer på din egen datamaskin? Når du vil bytte konto, klikker du bare på Legg til konto-knappen for å logge deg på andre kontoer, og enkelt bytte mellom dem.

Multipålogging slår ikke sammen kontodata, og gir heller ikke én konto tilgang til en annen.

Multipålogging er mest praktisk å bruke på enheter du ikke deler med andre (der du ikke trenger å logge deg av for å la andre få tilgang til kontoene sine). Hvis en venn av deg trenger å sjekke e-posten sin på din enhet, kan du alltids åpne et inkognitovindu eller en annen nettleser for å slippe å logge deg ut av kontoene dine.

Slik logger du deg på flere kontoer

1. Logg deg på et støttet Google-produkt.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller e-postadressen din øverst på siden.
  3. Velg Legg til konto fra rullegardinmenyen.

Account information while signed in to one account

4. På siden som nå åpnes, skriver du inn e-postadressen og passordet for kontoen du ønsker å bruke. Klikk deretter på Logg på.

Bytt mellom kontoer

Når du er logget på mer enn én konto i den samme nettleseren, kan du enkelt bytte mellom kontoer. Det er bare å klikke på profilbildet ditt eller e-postadressen din øverst på siden, og så klikke på e-postadressen du vil logge deg på.

Account information while signed in to two accounts

For å enkelt sjekke hvilken konto du er logget på, kan du bruke forskjellige bilder for hver konto.

Produkter som ikke støtter multipålogging

Noen Google-produkter og mobilversjoner av Google-produkter støtter ikke bruk av flere kontoer i samme nettleser. I stedet åpnes den første kontoen du logget deg på fra den aktuelle nettleseren.

Google Disk støtter multipålogging, men fungerer annerledes enn andre produkter.

Hvis du ønsker at en konto skal brukes med et produkt som ikke har støtte for flere kontoer, har du to alternativer:

• Logg deg av alle Google-kontoene dine, og logg deg deretter på kontoen du ønsker å bruke.
  • Logg deg på en annen konto ved å bruke en annen nettleser.

Avlogging

Hvis du velger å logge deg av en konto mens du bruker multipålogging, blir du logget av alle kontoene dine. For å gjenoppta multipåloggingen må du logge deg på én konto, og deretter bruke alternativet Legg til konto for å logge deg på de andre kontoene dine. Google husker ikke den tilknyttede kontoinformasjonen din, så du må skrive inn brukernavnet og passordet ditt neste gang du vil legge til en konto.