Inloggen op meerdere accounts tegelijk

Als u meer dan één Google-account heeft, kunt u op meerdere accounts tegelijk inloggen. Op die manier kunt u tussen accounts schakelen zonder dat u hoeft uit te loggen en weer moet inloggen.

Uw accounts hebben afzonderlijke instellingen, maar in sommige gevallen kunnen de instellingen van uw standaardaccount van toepassing zijn.

Accounts toevoegen

1. Log op uw computer in bij Google.
  2. Selecteer uw profielafbeelding of initiaal in de rechterbovenhoek.
  3. Kies Account toevoegen in het menu.
  4. Volg de instructies om in te loggen op het account dat u wilt gebruiken.

Schakelen tussen accounts

1. Log op uw computer in bij Google.
  2. Selecteer uw profielafbeelding of initiaal in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer in het menu het account dat u wilt gebruiken.

Uw account verwijderen van de inlogpagina

1. Log op uw computer uit van een browser, zoals Chrome.
  2. Selecteer Een account verwijderen onder de lijst met accounts.
  3. Selecteer Verwijderen Verwijderen naast een account.
  4. Optioneel: Als u bent ingelogd bij andere browsers, zoals Firefox of Safari, herhaalt u deze stappen voor elke browser.

Uitloggen

Wanneer u uitlogt van één account, logt u ook uit bij alle andere accounts in die browser:

1. Ga op uw computer naar een Google-pagina, zoals www.google.com.
  2. Selecteer uw profielafbeelding of initiaal in de rechterbovenhoek.
  3. Kies Uitloggen in het menu.

Accounts hebben afzonderlijke instellingen

U kunt de instellingen voor elk van uw accounts afzonderlijk bepalen. Wanneer u inlogt op meerdere accounts, worden de accountinstellingen doorgaans niet tussen de verschillende accounts gedeeld. Uw account kunnen bijvoorbeeld verschillende taalinstellingen of inlogstappen hebben.

Instellingen worden soms overgezet

Als u op meerdere accounts tegelijk bent ingelogd, weten we soms niet welk account u gebruikt. Als u bijvoorbeeld op twee accounts bent ingelogd en een nieuw browservenster opent, weten we niet zeker welk account u wilt gebruiken. In dit soort gevallen past Google mogelijk de instellingen van uw standaardaccount toe, zoals de instellingen voor Web- en app-activiteit en Advertenties personaliseren.

Welk account is uw standaardaccount?

In veel gevallen is uw standaardaccount het account waarmee u als eerste heeft ingelogd. Op mobiele apparaten kan uw standaardaccount variëren afhankelijk van het besturingssysteem en de apps die u gebruikt.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.