Feu la nova Comprovació de seguretat. Reforceu la seguretat del compte de Google en dos minuts.

Iniciar la sessió en diversos comptes alhora

Si teniu més d'un compte de Google, podeu iniciar la sessió en diversos comptes alhora. D'aquesta manera, podeu canviar d'un compte a un altre sense haver de tancar la sessió i tornar-la a iniciar.

Els comptes tenen configuracions independents, però, en alguns casos, és possible que s'apliqui la configuració del vostre compte predeterminat.

Afegir comptes

1. A l'ordinador, inicieu la sessió a Google.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu la vostra imatge de perfil o la vostra inicial.
  3. Al menú, trieu Afegeix un compte.
  4. Seguiu les instruccions per iniciar la sessió al compte que vulgueu utilitzar.

Canviar d'un compte a un altre

1. A l'ordinador, inicieu la sessió a Google.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu la vostra imatge de perfil o la vostra inicial.
  3. Al menú, seleccioneu el compte que vulgueu utilitzar.

Suprimir el vostre compte de la pàgina d'inici de sessió

1. A l'ordinador, tanqueu la sessió en un navegador, com ara Chrome.
  2. A sota de la llista de comptes, seleccioneu Suprimeix un compte.
  3. Al costat d'un compte, seleccioneu Suprimeix Suprimeix.
  4. Opcional: si heu iniciat la sessió en altres navegadors, com ara Firefox o Safari, seguiu els mateixos passos en cada navegador.

Tancar la sessió

Quan tanqueu la sessió d'un compte, també es tancarà la de tots els comptes que tingueu oberts en aquell navegador:

1. A l'ordinador, accediu a una pàgina de Google, com ara www.google.com.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu la vostra imatge de perfil o la vostra inicial.
  3. Al menú, trieu Tanca la sessió.

Els comptes tenen configuracions independents

Podeu controlar la vostra configuració per separat en cada compte que tingueu. Quan inicieu la sessió en diversos comptes, la configuració de cada compte no se sol compartir. Per exemple, els comptes poden tenir configuracions d'idioma o passos per iniciar la sessió diferents.

De vegades es pot transmetre la configuració

Si heu iniciat la sessió en diversos comptes alhora, de vegades no sabem quin compte esteu utilitzant. Per exemple, si heu iniciat la sessió en dos comptes i obriu una finestra nova al navegador, no estem segurs de quin compte voleu fer servir. En casos com aquest, és possible que Google apliqui les opcions de configuració del vostre compte predeterminat, com ara la configuració de l'Activitat al web i en aplicacions i de la Personalització d'anuncis.

Què és un compte predeterminat

En molts casos, el vostre compte predeterminat és el primer en què heu iniciat la sessió. Als dispositius mòbils, el compte predeterminat pot variar en funció del sistema operatiu i de les aplicacions que feu servir.