Få en ny kode via sms

1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.
  2. Nulstil din adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du opretter en stærk adgangskode.

Hvis du har brug for hjælp til at modtage koder på din telefon, kan du få flere oplysninger om almindelige problemer med sms-beskeder.

Har du stadig ikke adgang? Du kan eventuelt oprette en ny Google-konto. Når du gør det, kan du følge denne vejledning for at undgå at blive låst ude af din Google-konto.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.