Rebre un codi nou per missatge de text

1. Segueix els passos per recuperar el teu compte.
  2. Restabliu la contrasenya quan se us demani. Trieu una contrasenya segura que no hàgiu utilitzat amb aquest compte. Obtén informació sobre com pots crear una contrasenya segura.

Si necessites ajuda per rebre codis al telèfon, obtén informació sobre els problemes habituals amb els missatges de text.

Encara no podeu accedir al compte? Considereu la possibilitat de crear un Compte de Google de substitució. Quan ho hàgiu fet, podeu seguir aquests passos per evitar perdre l'accés al vostre Compte de Google.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda