Generelle problemer

Sms-beskeden med koden modtages ikke

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, når du anmoder om en gendannelseskode, skal du være opmærksom på, at der er en grænse for, hvor mange anmodninger om gendannelseskode du kan sende på én dag. Hvis du mener, at du har overskredet denne grænse, skal du vente 24 timer og derefter prøve igen.

Hvis du ikke har modtaget en gendannelseskode, kan du gennemgå denne liste over mulige årsager til problemet samt nogle forslag til, hvad du kan gøre:

• Vores tjeneste var midlertidigt utilgængelig. Dette kan være sket, mens du anmodede om en gendannelseskode.
  • Du har overført dit mobiltelefonnummer. Hvis du lige har skiftet mobilselskab og beholdt det samme telefonnummer, fungerer sms-tjenesten muligvis ikke med det samme. Vent, før du prøver igen.
  • Dit mobilselskab har blokeret sms-beskeder fra korte telefonnumre. Dit mobilselskab kan ved en fejl have blokeret dig, så du ikke kan modtage sms-beskeder fra tjenester, der bruger korte telefonnumre. Bed dit mobilselskab om at fjerne blokeringen af sms-beskeder fra Google.

De samme sms-beskeder sendes gentagne gange

Hvis der er problemer med kommunikationen mellem din mobiltelefon og dit mobilselskab kan du nogle gange modtage de samme sms-underretninger gentagne gange. Hvis du anmoder om flere gendannelseskoder, er det kun den nyeste kode, der er gyldig. Du kan løse problemet med gentagne sms-beskeder ved at slukke og tænde din telefon flere gange i træk.

Hvis det ikke hjælper, kan du bede dit mobilselskab om at nulstille dine sms-indstillinger.