Tilbakestill passordet

Sånn tilbakestiller du passordet ditt:

1. Følg fremgangsmåten for å gjenopprette Google- eller Gmail-kontoen din.
  2. Tilbakestill passordet ditt når du blir bedt om det. Velg et sterkt passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord.

Relatert artikkel:

Merk: Hvis det er noe annerledes med hvordan du logger på, kan du bli bedt om å gå gjennom flere trinn for å bekrefte at det er din konto.

Får du fortsatt ikke tilgang? Det kan være lurt å opprette en ny Google-konto. Når du gjør det, kan du følge disse trinnene for å unngå å bli låst ute av Google-kontoen.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.