Aldersgrenser for Google-kontoer

Nedenfor finner du aldersgrensene for å administrere din egen Google-konto. I land der Family Link er tilgjengelig, kan foreldre hjelpe barna sine med å opprette og administrere en Google-konto. Når barn når minimumsalderen for landet de befinner seg i, kan de administrere sin egen konto.

Finn aldersgrensen for landet ditt

For alle land som ikke er oppført nedenfor, er 13 år aldersgrensen for å administrere din egen Google-konto.

Merk: Disse kravene gjelder kanskje ikke for G Suite-brukere, blant annet kontoer i G Suite for utdanning-domener.

Asia
  • Japan: 13 år eller eldre
  • Sør-Korea: 14 år eller eldre
Europa
  • Østerrike: 14 år eller eldre
  • Belgia: 16 år eller eldre
  • Bulgaria: 16 år eller eldre
  • Kroatia: 16 år eller eldre
  • Kypros: 16 år eller eldre
  • Tsjekkia: 16 år eller eldre
  • Danmark: 13 år eller eldre
  • Estland: 16 år eller eldre
  • Finland: 16 år eller eldre
  • Frankrike: 16 år eller eldre
  • Tyskland: 16 år eller eldre
  • Hellas: 16 år eller eldre
  • Ungarn: 16 år eller eldre
  • Irland: 16 år eller eldre
  • Italia: 16 år eller eldre
  • Latvia: 16 år eller eldre
  • Litauen: 16 år eller eldre
  • Luxemburg: 16 år eller eldre
  • Malta: 16 år eller eldre
  • Nederland: 16 år eller eldre
  • Polen: 16 år eller eldre
  • Portugal: 16 år eller eldre
  • Romania: 16 år eller eldre
  • Slovakia: 16 år eller eldre
  • Slovenia: 16 år eller eldre
  • Spania: 16 år eller eldre
  • Sverige: 13 år eller eldre
  • Storbritannia: 13 år eller eldre
Nord-Amerika
  • Canada: 13 år eller eldre
  • Mexico: 13 år eller eldre
  • USA: 13 år eller eldre
Oseania
  • Australia: 13 år eller eldre
  • New Zealand:13 år eller eldre
Sør-Amerika
  • Argentina: 13 år eller eldre
  • Brasil: 13 år eller eldre
  • Chile: 13 år eller eldre

Tjenestespesifikke aldersgrenser

Noen Google-tjenester har spesifikke aldersgrenser. Her er noen eksempler:

• YouTube: Når en YouTube-video har aldersgrense, vises en advarsel. Bare brukere som er 18 år eller eldre, kan se slike videoer. Finn ut mer om videoer med aldersgrense.
  • Google Payments: De fleste betalingsmåter er begrenset til brukere som er 18 år eller eldre. Du finner aldersgrenser for innløsning av Play-gavekort i vilkårene for bruk som gjelder for landet ditt.
  • AdSense: 18 år eller eldre
  • AdWords: 18 år eller eldre

Deaktivert konto på grunn av feil fødselsdato

Hvis du legger inn en fødselsdato som indikerer at du ikke er gammel nok til å ha en Google-konto – uansett hvilken Google-tjeneste du gjør det i – kan det hende kontoen din blir deaktivert. Hvis du har skrevet inn feil fødselsdato, kan du finne ut hvordan du aktiverer Google-kontoen din på nytt.