Mens vi utførte rutinemessig vedlikehold, ble en rekke brukere logget av Google-kontoene sine. Hvis du ble berørt av dette, kan du logge på igjen med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke får logget på, kan du gjenopprette kontopassordet ditt her. Av sikkerhetsgrunner kan ikke brukerstøtteavdelingen vår hjelpe deg med passordsproblemer.

Aldersgrenser for Google-kontoer

Nedenfor finner du lavest påkrevd aldersgrense for å opprette en Google-konto:

• USA: 13 år eller eldre
  • Spania: 14 år eller eldre
  • Sør-Korea: 14 år eller eldre
  • Nederland: 16 år eller eldre
  • Alle andre land: 13 år eller eldre

Google-kontoer er et forbundet påloggingssystem som gir deg tilgang til produkter som Google+, Gmail, YouTube med mer. Finn ut mer om Google-kontoer

Kontoer i Google Apps for Education-domener kan ha andre aldergrenser. Finn ut mer om Google Apps for Education

Produktspesifikke aldersgrenser

Enkelte Google-produkter har spesifikke aldersgrenser. Her er noen eksempler:

• YouTube: Når en YouTube-video er merket med aldersgrense, vises det en advarsel. Bare brukere over 18 år kan se på videoen. Finn ut mer om videoer med aldersgrense.
  • Google Wallet: 18+
  • AdSense: 18+
  • AdWords: 18+

Kontoen ble deaktivert på grunn av feil fødselsdato

Hvis du skriver inn en fødselsdato som indikerer at du ikke er gammel nok til å ha en Google-konto i Google+ eller andre Google-produkter, kan kontoen din bli deaktivert. Hvis du skrev inn fødselsdatoen din feil, kan du finne ut hvordan du aktiverer Google-kontoen din på nytt.