Aldersgrenser for Google-kontoer

Nedenfor finner du aldersgrensene for å administrere din egen Google-konto.

Merk: For yngre barn kan foreldre hjelpe til med å opprette og administrere en Google-konto med Family Link. Når barn når minstealderen for landet de befinner seg i, kan de administrere sin egen konto.

Finn aldersgrensen for ditt land

For alle land som ikke er oppført nedenfor, er 13 år aldersgrensen for å administrere sin egen Google-konto.

Merk: Disse kravene gjelder ikke nødvendigvis for G Suite-brukere, inkludert kontoer på G Suite for utdanning-domener.

Asia
  • Sør-Korea: 14
  • Vietnam: 15
Karibia
  • Aruba: 16
  • Karibisk Nederland: 16
  • Curaçao: 16
  • Sint Maarten: 16
Europa
  • Østerrike: 14
  • Bulgaria: 16
  • Kroatia: 16
  • Kypros: 14
  • Tsjekkia: 15
  • Frankrike: 15
  • Tyskland: 16
  • Hellas: 15
  • Ungarn: 16
  • Irland: 16
  • Italia: 14
  • Litauen: 14
  • Luxembourg: 16
  • Nederland: 16
  • Polen: 16
  • Romania: 16
  • San Marino: 16
  • Serbia: 15
  • Slovakia: 16
  • Slovenia: 16
  • Spania: 14
Sør-Amerika
  • Chile: 14
  • Colombia: 14
  • Peru: 14
  • Venezuela: 14

Tjenestespesifikke aldersgrenser

Enkelte Google-tjenester har spesifikke aldersgrenser. Her er noen eksempler:

• YouTube: Når en YouTube-video har aldersgrense, vises en advarsel. Bare brukere som er 18 år eller eldre, kan se slike videoer. Finn ut mer om videoer med aldersgrense.
  • Google Payments: De fleste betalingsmåter er begrenset til brukere som er 18 år eller eldre. Du finner aldersgrenser for innløsing av Play-gavekort i vilkårene for bruk for landet ditt.
  • AdSense: 18
  • Google Ads: 18

Deaktivert konto på grunn av aldersgrense

Kontoen din kan bli deaktivert hvis det ser ut til at du ikke er gammel nok til å ha en Google-konto – uansett hvilken Google-tjeneste det er i. Hvis du er gammel nok til å administrere din egen Google-konto, kan du finne ut hvordan du aktiverer Google-kontoen din igjen.