Aldersgrenser for Google-kontoer

Nedenfor finner du aldergrensene for å ha en Google-konto:

Google-kontoer er et enhetlig påloggingssystem som gir deg tilgang til produkter som blant annet Google Play, Gmail og YouTube. Finn ut mer om Google-kontoer.

Kontoer på G Suite for Education-domener kan ha andre aldergrenser.

Produktspesifikke aldersgrenser

Enkelte Google-produkter har spesifikke aldersgrenser. Her er noen eksempler:

• YouTube: Når en YouTube-video er merket med aldersgrense, vises det en advarsel. Bare brukere over 18 år kan se på videoen. Finn ut mer om videoer med aldersgrense.
  • Google Wallet: 18+
  • AdSense: 18+
  • AdWords: 18+

Deaktivert konto på grunn av feil fødselsdato

Hvis du legger inn en fødselsdato som indikerer at du ikke er gammel nok til å ha en Google-konto – uansett hvilken Google-tjeneste du gjør det i – kan det hende kontoen din blir deaktivert. Hvis du har skrevet inn feil fødselsdato, kan du finne ut hvordan du aktiverer Google-kontoen din på nytt.