Aldersgrenser for Google-kontoer

Nedenfor finner du aldersgrensene for å administrere din egen Google-konto.

Merk: For yngre barn kan foreldre hjelpe med å opprette og administrere en Google-konto med Family Link. Når barn når minimumsalderen for landet de befinner seg i, kan de administrere sin egen konto.

Finn aldersgrensen for ditt land

For alle land som ikke er oppført nedenfor, er 13 år aldersgrensen for å administrere sin egen Google-konto.

Merk: Disse kravene gjelder ikke nødvendigvis for G Suite-brukere, deriblant kontoer i G Suite for utdanning-domener.

Asia
  • Sør-Korea: 14 år eller eldre
  • Vietnam: 15 år eller eldre
Karibia
  • Aruba: 16 år eller eldre
  • Karibisk Nederland: 16 år eller eldre
  • Curaçao: 16 år eller eldre
  • Sint Maarten: 16 år eller eldre
Europa
  • Østerrike: 14 år eller eldre
  • Belgia: 16 år eller eldre
  • Bulgaria: 16 år eller eldre
  • Kroatia: 16 år eller eldre
  • Kypros: 16 år eller eldre
  • Tsjekkia: 16 år eller eldre
  • Estland: 16 år eller eldre
  • Finland: 16 år eller eldre
  • Frankrike: 16 år eller eldre
  • Tyskland: 16 år eller eldre
  • Hellas: 16 år eller eldre
  • Ungarn: 16 år eller eldre
  • Irland: 16 år eller eldre
  • Italia: 16 år eller eldre
  • Latvia: 16 år eller eldre
  • Litauen: 16 år eller eldre
  • Luxemburg: 16 år eller eldre
  • Malta: 16 år eller eldre
  • Nederland: 16 år eller eldre
  • Polen: 16 år eller eldre
  • Portugal: 16 år eller eldre
  • Romania: 16 år eller eldre
  • San Marino: 16 år eller eldre
  • Slovakia: 16 år eller eldre
  • Slovenia: 16 år eller eldre
  • Spania: 16 år eller eldre
Sør-Amerika
  • Peru: 14 år eller eldre
  • Venezuela: 14 år eller eldre

Tjenestespesifikke aldersgrenser

Noen Google-tjenester har spesifikke aldersgrenser. Her er noen eksempler:

• YouTube: Når en YouTube-video har aldersgrense, vises en advarsel. Bare brukere som er 18 år eller eldre, kan se slike videoer. Finn ut mer om videoer med aldersgrense.
  • Google Payments: De fleste betalingsmåter er begrenset til brukere som er 18 år eller eldre. Du finner aldersgrenser for innløsning av Play-gavekort i vilkårene for bruk for ditt land.
  • AdSense: 18 år eller eldre
  • Google Ads: 18 år eller eldre

Deaktivert konto på grunn av feil fødselsdato

Hvis du legger inn en fødselsdato som indikerer at du ikke er gammel nok til å ha en Google-konto – uansett hvilken Google-tjeneste du gjør det i – kan det hende kontoen din blir deaktivert. Hvis du har skrevet inn feil fødselsdato, kan du finne ut hvordan du aktiverer Google-kontoen din på nytt.