Aldersgrenser for Google-kontoer

Nedenfor finner du aldersgrensene for å administrere din egen Google-konto.

Merk: For yngre barn kan foreldre hjelpe til med å opprette og administrere en Google-konto med Family Link. Når barn når minstealderen for landet de befinner seg i, kan de administrere sin egen konto.

Finn aldersgrensen for ditt land

For alle land som ikke er oppført nedenfor, er 13 år aldersgrensen for å administrere sin egen Google-konto.

Merk: Disse kravene gjelder ikke nødvendigvis for Google Workspace, inkludert kontoer i Google Workspace for Education-domener.

Asia
  • Sør-Korea: 14
  • Vietnam: 15
Karibia
  • Aruba: 16
  • Karibisk Nederland: 16
  • Curaçao: 16
  • Sint Maarten: 16
Europa
  • Østerrike: 14
  • Bulgaria: 16
  • Kroatia: 16
  • Kypros: 14
  • Tsjekkia: 15
  • Danmark: 15
  • Frankrike: 15
  • Tyskland: 16
  • Hellas: 15
  • Ungarn: 16
  • Irland: 16
  • Italia: 14
  • Litauen: 14
  • Luxembourg: 16
  • Nederland: 16
  • Polen: 16
  • Romania: 16
  • San Marino: 16
  • Serbia: 15
  • Slovakia: 16
  • Slovenia: 16
  • Spania: 14
Sør-Amerika
  • Chile: 14
  • Colombia: 14
  • Peru: 14
  • Venezuela: 14

Tjenestespesifikke aldersgrenser

Enkelte Google-tjenester har spesifikke aldersgrenser. Her er noen eksempler:

• YouTube: Når en YouTube-video er aldersbegrenset, vises en advarsel. Bare brukere som er 18 år eller eldre, kan se slike videoer. Finn ut mer om videoer med aldersbegrensning.
  • AdSense: 18
  • Google Ads: 18

Deaktivert konto på grunn av aldersgrense

Hvis vi finner ut at du kanskje ikke er gammel nok til å ha en Google-konto – uansett hvilken Google-tjeneste det er – må du oppdatere kontoen din for å oppfylle alderskravene innen 14 dager, ellers blir kontoen deaktivert.