Alderskrav for Google-konti

Nedenfor vises alderskravene for at administrere din egen Google-konto.

Bemærk! Mindre børn kan få hjælp af deres forældre til at oprette og administrere en Google-konto via Family Link. Når et barn når minimumsalderen i sit land, kan vedkommende selv administrere sin konto.

Find alderskravet for dit land

I alle lande, der ikke er angivet nedenfor, skal man være minimum 13 år for at administrere sin egen Google-konto.

Bemærk! Disse krav gælder ikke nødvendigvis for G Suite-brugere, bl.a. konti på G Suite for Education-domæner.

Asien
  • Sydkorea: 14 år eller ældre
  • Vietnam: 15 år eller ældre
Caribien
  • Aruba: 16 år eller ældre
  • Hollandsk Caribien: 16 år eller ældre
  • Curaçao: 16 år eller ældre
  • Sint Maarten: 16 år eller ældre
Europa
  • Østrig: 14 år eller ældre
  • Bulgarien: 16 år eller ældre
  • Kroatien: 16 år eller ældre
  • Cypern: 14 år eller ældre
  • Tjekkiet: 15 år eller ældre
  • Frankrig: 15 år eller ældre
  • Tyskland: 16 år eller ældre
  • Grækenland: 15 år eller ældre
  • Ungarn: 16 år eller ældre
  • Irland: 16 år eller ældre
  • Italien: 14 år eller ældre
  • Litauen: 14 år eller ældre
  • Luxembourg: 16 år eller ældre
  • Holland: 16 år eller ældre
  • Polen: 16 år eller ældre
  • Rumænien: 16 år eller ældre
  • San Marino: 16 år eller ældre
  • Serbien: 15 år eller ældre
  • Slovakiet: 16 år eller ældre
  • Slovenien: 16 år eller ældre
  • Spanien: 14 år eller ældre
Sydamerika
  • Chile: 14 år eller ældre
  • Peru: 14 år eller ældre
  • Venezuela: 14 år eller ældre

Tjenestespecifikke alderskrav

Nogle Google-tjenester har specifikke alderskrav. Her er et par eksempler:

• YouTube: Når en YouTube-video er aldersbegrænset, vises der en advarselsskærm, og kun brugere, der er 18 år eller ældre, kan se videoen. Få flere oplysninger om videoer med aldersbegrænsning.
  • Google Payments: De fleste betalingsformer er begrænset til brugere, der er 18 år eller ældre. Hvis du vil have flere oplysninger om alderskrav i forbindelse med indløsning af Google Play-gavekort, kan du tjekke servicevilkårene for dit land.
  • AdSense: 18 år eller ældre
  • Google Ads: 18 år eller ældre

Deaktiveret konto på grund af forkert fødselsdato

Hvis du angiver en fødselsdato i en hvilken som helst Google-tjeneste, der indikerer, at du ikke er gammel nok til at have en Google-konto, kan din konto blive deaktiveret. Se, hvordan du genaktiverer din Google-konto, hvis du har angivet en forkert fødselsdato.