Requisits d'edat en Comptes de Google

A continuació tens els requisits mínims d'edat per gestionar el teu propi Compte de Google.

Nota: els pares poden ajudar els nens més petits a crear i gestionar un Compte de Google amb Family Link. Quan un menor compleix l'edat mínima establerta al seu país, pot gestionar el seu propi compte.

Consultar els requisits d'edat per país

Per a tots els països que no es mostrin a continuació, l'edat mínima per gestionar un Compte de Google personalment és de 13 anys.

Nota: és possible que aquests requisits no s'apliquin a Google Workspace, inclosos els comptes en dominis de Google Workspace for Education.

Àsia
  • Corea del Sud: almenys 14 anys
  • Vietnam: almenys 15 anys
Carib
  • Aruba: almenys 16 anys
  • Antilles Neerlandeses: almenys 16 anys
  • Curaçao: almenys 16 anys
  • Sint Maarten: almenys 16 anys
Europa
  • Àustria: almenys 14 anys
  • Bulgària: almenys 16 anys
  • Croàcia: almenys 16 anys
  • Xipre: almenys 14 anys
  • República Txeca: almenys 15 anys
  • Dinamarca: almenys 15 anys
  • França: almenys 15 anys
  • Alemanya: almenys 16 anys
  • Grècia: almenys 15 anys
  • Hongria: almenys 16 anys
  • Irlanda: almenys 16 anys
  • Itàlia: almenys 14 anys
  • Lituània: almenys 14 anys
  • Luxemburg: almenys 16 anys
  • Països Baixos: almenys 16 anys
  • Polònia: almenys 16 anys
  • Romania: almenys 16 anys
  • San Marino: almenys 16 anys
  • Sèrbia: almenys 15 anys
  • Eslovàquia: almenys 16 anys
  • Eslovènia: almenys 16 anys
  • Espanya: almenys 14 anys
Amèrica del Sud
  • Xile: almenys 14 anys
  • Colòmbia: almenys 14 anys
  • Perú: almenys 14 anys
  • Veneçuela: almenys 14 anys

Requisits d'edat específics de cada servei

Per a alguns serveis de Google s'han de complir requisits d'edat específics. Aquí en tens alguns exemples:

• YouTube: si un vídeo de YouTube té restriccions d'edat, apareixerà una pantalla d'advertiment i només els usuaris amb 18 anys o més podran mirar-lo. Obtén més informació sobre els vídeos amb restricció d'edat.
  • AdSense: almenys 18 anys
  • Google Ads: almenys 18 anys

Compte desactivat a causa d'un requisit d'edat

Als serveis de Google, si detectem que és possible que no tingueu l'edat suficient per tenir un Compte de Google, disposareu de 14 dies per actualitzar-ne la informació a fi de complir amb els requisits d'edat. Si no ho feu, es desactivarà el vostre compte.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.